Παναγιώτης Καρίπογλου : Στρατευμένα ΜΜΕ στην υπηρεσία υποψηφίων δημάρχων ???

-λήψης-5-1.jpg

Δυστυχώς και σε αυτές , τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές , διαπιστώνουμε με θλίψη ότι συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε. «προσφέρουν» είδηση και «δημοσιογραφία» κατά παραγγελία.
Είναι ντροπή για τον τόπο μας και τον πολιτισμό μας και την δημοκρατία μας αυτά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και λίγοι «δημοσιογράφοι» να καθίστανται όργανα παραπληροφόρησης και εργαλεία χτυπήματος των αντιπάλων .
Όλοι γνωρίζουμε τις τιμές , τις επιδιώξεις , τον τρόπο , το ποιόν του κάθε ιδιοκτήτη .
Αν θέλουμε να μιλάμε για ελευθερία του Τύπου , του λόγου , για ανεξάρτητες φωνές , πρώτα τα μέσα ενημέρωσης της περιφέρειας πρέπει να αποδεικνύουν καθημερινά ότι ασκούν λειτούργημα και δεν εμπορεύονται την ενημέρωση , όπως οι ανατολίτες στα παζάρια τους .
Καλούνται οι υποψήφιοι να δείξουν παράστημα και αντοχή και να μην ενδώσουν στους εκβιασμούς. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να διοικήσουν ανεξάρτητα και σοβαρά.
Καλούνται οι πολίτες να φιλτράρουν συνεχώς αυτά που διαβάζουν γιατί διακινούνται με ευκολία ειδήσεις που ελέγχονται για την βασιμότητά τους .
Καλούνται οι δημοσιογράφοι , που στην πλειοψηφία τους είναι αγνοί αγωνιστές της ενημέρωσης , να κρατήσουν το ήθος τους .
Καλούνται οι αρμόδιες αρχές να επέμβουν και αυτεπαγγέλτως για να καθαρίσει το τοπίο από τους «¨επαγγελματίες» του είδους 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top