Δήμος Βισαλτίας : Μόνο η Τιμοθέα είπε την αλήθεια

c0ab3b90d021b1c7a991aa7740a2abb9_L.jpg

Με γραπτή της ανακοίνωση η υποψήφια δήμαρχος Βισαλτίας κ Τιμοθέα Ρακιτζή διαψεύδει την ανακοίνωση του Σύριζα οτι την στηρίζει. Σημειώνουμε οτι μόνο η κ Ρακιτζή από τους υποψηφίους δημάρχους που έσπευσαν να διαψεύσουν την ανακοίνωση δέχεται οτι η ανακοίνωση έγινε από τον Σύριζα << θεωρώ τουλάχιστον ατυχή και άστοχη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ (Δευτέρα 13/05/2019), με την οποία κάνει γνωστή τη στήριξή του στο συνδυασμό μας και σε μένα προσωπικά. Δεν επιθυμούμε να μας δοθεί κάτι το οποίο δεν έχουμε ζητήσει»>>

Γιατί όλοι οι υπόλοιποι που ανακοινώθηκαν ,από χθες προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο αφού αποδίδουν την στήριξη σε φήμες και  προσπάθεια άγνωστων κύκλων που προσπαθούν να τους βλάψουν πολιτικά .Αρνούμενοι να επιβεβαιώσουν την επίσημη ανακοίνωση του Σύριζα , καλυπτόμενοι από την εκ των υστέρων διάψευση της Νομαρχιακής οργάνωσης των Σερρών 

Η ΑΝΑΚΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ ΡΑΚΙΤΖΗ

«Αγαπητοί φίλοι
Από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήσαμε την επιλογή μας, να διεκδικήσουμε ως δημοτική κίνηση την εμπιστοσύνη των πολιτών της Βισαλτίας για την επόμενη δημοτική περίοδο, είχαμε καταστήσει σαφές ότι η συγκροτούμε ένα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ συνδυασμό με σαφή προοδευτικά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.
Συστατικό στοιχείο της δημοτικής πολιτικής μας εν προκειμένω είναι ανοικτή και καθαρή επικοινωνία με όλα τα πολιτικά κόμματα του Δημοκρατικού Συνταγματικού τόξου
Είναι προφανές ότι στις εκλογές της 26ης Μαΐου για την ανάδειξη νέας δημοτικής αρχής στο Δήμο Βισαλτίας, δεν θα αποφασίσουμε για κανένα κόμμα. Θα αποφασίσουμε για τον κοινό μας Δήμο για τα χωριά μας , για την ζωή μας στον τόπο που γεννηθήκαμε στον τόπο που αγαπάμε.
Με αυτή τη συλλογιστική με απόλυτη σαφήνεια επιθυμώ να διευκρινίσω τα εξής:
1. Ως επικεφαλής του Συνδυασμού «ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΤΟΠΟΣ» για τον Δήμο Βισαλτίας δεν ζήτησα ούτε διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό ούτε ασφαλώς από το ΣΥΡΙΖΑ. Σέβομαι και τιμώ ΟΛΑ τα κόμματα του Δημοκρατικού τόξου. Με κριτήριο, την προώθηση και λύση τοπικών προβλημάτων, επιδιώκουμε την ειλικρινή και έντιμη συνεργασία μαζί τους. Ως εδώ όμως. 
2. Ο συνδυασμός μας είναι ανεξάρτητος, ακομμάτιστος και πολυσυλλεκτικός. Συγκροτείται από συμπολίτες μας που έχουν διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές καταβολές και αφετηρίες ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Μέλη και στελέχη πολλών διαφορετικών κομμάτων συμμετέχουν στα ψηφοδέλτιά μας. Αυτό που κυρίως τους συνδέει είναι η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα δημοτικά μας πράγματα. Δημιουργήσαμε ένα ευρύ δημοκρατικό προοδευτικό και κυρίως αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο. Με ευρύτερες συμμαχίες και συνεργασίες οι οποίες διαμορφώθηκαν από το δυναμικό της τοπικής κοινωνίας , στους χώρους εργασίας και δραστηριοτήτων , στην καθημερινή ζύμωση με τους συμπολίτες. 
Αξιολογώντας όλα τα παραπάνω, θεωρώ τουλάχιστον ατυχή και άστοχη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ (Δευτέρα 13/05/2019), με την οποία κάνει γνωστή τη στήριξή του στο συνδυασμό μας και σε μένα προσωπικά. Δεν επιθυμούμε να μας δοθεί κάτι το οποίο δεν έχουμε ζητήσει»

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top