Δήμος Σερρών : Στον ΟΑΕΔ η Αριάδνη Παπαφωτίου

db001b2e0261dfb50b599682c02b2234_L.jpg

Τα γραφεία του ΟΑΕΔ Σερρών στον Λευκώνα, επισκέφτηκε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών Αριάδνη Παπαφωτίου συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η Προϊσταμένη του ΟΑΕΔ, κ. Μαρία Κέππα, ενημέρωσε λεπτομερώς για τις δραστηριότητες και τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού καθώς και τα Προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης.

Η κ. Παπαφωτίου αφού ευχαρίστησε την κ. Κέππα για την θερμή υποδοχή, για τις χρήσιμες πληροφορίες και την ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, εξήρε το πολύτιμο έργο της Υπηρεσίας και τόνισε:

«Ευχαριστούμε για την εποικοδομητική και χρήσιμη συνάντηση και σας συγχαίρουμε για το πολύτιμο έργο σας. Το πρόγραμμα της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων είναι προσανατολισμένο στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας. 
Ως εκπρόσωποι της νέας Δημοτικής περιόδου, δεσμευόμαστε για: 
– Τη δημιουργία Θεσμών εξωστρέφειας, για την αύξηση της οικονομικής κίνησης. 
– Την αξιοποίηση και της παραμικρής ευκαιρίας από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα.
Για εμάς είναι θεμελιακή η συνεργασία με φορείς όπως ο ΟΑΕΔ. 
Πιστεύουμε ότι με συντονισμό ενεργειών, γνώση και όρεξη, θα πετύχουμε την ενίσχυση της απασχόλησης και την ανάπτυξη στον Δήμο μας, που αποτελούν απόλυτη Προγραμματική μας προτεραιότητα» κατέληξε η κ. Παπαφωτίου. 


Την κ. Αριάδνη Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Ζωή Αλιώζη, Δαμιανός Δουράκης, Κωνσταντίνα Καλένδραλη, Ευάγγελος Κωνσταντινίδης, Βάσω Μαυρίδου, Ηλίας Μπάνδας, Κώστας Ριζούδης, Παρθένα Χαραλαμπίδου και Μάκης Χατζηλιάδης.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top