Δήμος Σερρών : ¨¨Καίνε ¨¨ οι λογαριασμοί στο Σκούταρι !!!

IMG-f80c97f20ee3c989c6c84b81de56b973-V.jpg

Σε Εξάλη κατάσταση είναι οι κάτοικοι του Σκουτάρεως οι οποίοι δηλώνουν απογοητευμένοι από την διοίκηση της Δευας που αλλά υποσχέθηκε και άλλα πράττει.

Στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά οι λογαριασμοί Ύδρευσης που αντί οι κάτοικοι να τους δουν μειωμένους όπως είχε ανακοινωθεί , από την επιχείρηση ύδρευσης,ήρθαν με πιστωμένα ως μη εξοφλούμενα τα προηγούμενα πόσα, και επιπροσθέτος το ποσό του νέου λογαριασμού.
Οι κάτοικοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως είναι δυνατόν η διοίκηση της ΔΕΥΑΣ να τους κοροϊδεύει χωρίς κανένα πρόσχημα καθώς ο πρόεδρος της επιχείρησης Μιχάλης Θεοχάρης υποστήριζε, πως οι λογαριασμοί θα επανεκδοθούν  με διορθώσεις.

Η υπόσχεση του προέδρου σύμφωνα με τους κατοίκους του Σκουτάρεως δεν υλοποιήθηκε, με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να έρχονται αντιμέτωποι με υπέρογκες οφειλές.

Φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δικτυο τηλεόραση ο πρόεδρος της επιχείρησης Μιχάλης Θεοχάρης υποστήριξε πως υπήρχε πρόβλημα με την εταιρεία που εκδίδει τους λογαριασμούς λόγω των εκλογών.

Ο ίδιος Μάλιστα ανέφερε ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Σκουτάρεως για την αργοπορία αυτή και το πρόβλημα που θα ανέκυπτε με τους νέους λογαριασμούς, καθώς θα είχαν όντως, όχι μόνο την παλιά οφειλή αλλά και το νέο ποσό που θα πρέπει να πληρώσουν οι κάτοικοι.

Ο κύριος Θεοχάρης ζήτησε από τους κατοίκους να μην λάβουν υπόψιν τα καθυστερούμενα, δηλαδή τις παλιές οφειλές που αναγράφονται στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΣ και να πληρώσουν μόνο τον τρέχον λογαριασμό.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top