Σέρρες : Δικάζεται η έφεση του σωματείου “Κυριλλος και Μεθόδιος”

-λήψης-2-9.jpg

Σήμερα  στο Εφετείο Θεσσαλονίκης δικάζεται η έφεση που άσκησαν κάποια μέλη του σωματείου “Κυριλλος και Μεθόδιος” κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών , που έκρινε ότι το σωματείο αυτό αναγνωρίσθηκε μη νόμιμα και διέταξε τη λύση του .
Στο πρωτοβάθμιο Δικαστήριο είναι γνωστό ότι άσκησε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ανακοπής του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών , ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών . Για το λόγο αυτό θα παρασταθούμε και στο κατ έφεση Δικαστήριο.
Εδώ και μέρες όμως δεχόμαστε σκηνοθετημένη “επίθεση” με διάφορα μέσα από γνωστούς υπερασπιστές δήθεν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , επαγγελματίες ακριβοπληρωμένους κονδυλοφόρους και καθ έξιν προπαγανδιστές κυρίως μέσω ψεύτικων ειδήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .
Να έχουν γνώση οι τύποι αυτοί ότι εμείς δεν είμαστε σαν τους ταλαίπωρους τους μετανάστες κλπ που κοροϊδεύουν για να τους “μαζέψουν” τα χρήματα .
Ξέρουμε ποιοι είναι και θα τους αποκαλύψουμε , γνωρίζουμε πολύ καλά το ρόλο τους , τη χρηματοδότησή τους , τις μπίζνες τους .
Όλα στο φως λοιπόν σύντομα όσο και αν χτυπιούνται .
Στην περιοχή μας δεν θα επιτρέψουμε να παίξουν τα παιχνίδια τους και , επειδή προφανώς δεν γνωρίζουν ποιους προσπαθούν να διαβάλουν , ευκαιρία είναι να γνωριστούμε καλύτερα.
Και όπως απάντησε κάποτε ο αείμνηστος Ηλίας Ηλιού , τον οποίο δε νομίζω να γνωρίζουν , “θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα” .

Παναγιώτης Καρίπογλου 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top