Παγκόσμια διάκριση των κοριτσιών του Παλλατίδειου Λυκείου Σιδηροκάστρου

12920261_614012918746991_498484945668228973_n.jpg

Η ελληνική σχολική ομάδα Αντιπτέρισης κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και κόντρα στα προγνωστικά να πετύχει μια σπουδαία επιτυχία, σε εποχές δύσκολες όπως η σημερινή που βιώνει ο ελληνικός ερασιτεχνικός αθλητισμός, αλλά να πρωταγωνιστεί και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Συγκεκριμένα, η ομάδα των κοριτσιών του Παλλατίδειου Λυκείου Σιδηροκάστρου, κατόρθωσε να βρεθεί στην τέταρτη θέση του Παγκοσμίου Μαθητικού Πρωταθλήματος Badminton, που διεξήχθη στη Μάλτα, καθώς δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει στον μικρό τελικό την πανίσχυρη ομάδα της Γερμανίας.
Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια του Παλλατίδειου Λυκείου Σιδηροκάστρου Ζωή Αλελή, Πολύβια Τζήκα
, Ειρήνη Γκουγκλέρη και Ιωάννα Καραπετρίδου καθώς και σε όλο το team Vasilis Kiomourtzidis Vasilis Xanthou ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Victoria Hatzina.
Ευθύνη όλων ,να αξιοποιήσουμε την μεγάλη επιτυχία και τις εμπειρίες των παιδιών διασφαλίζοντας ένα ακόμα καλύτερο μέλλον σε όλα τα παιδιά .
Για την ιστορία, και την σημασία της ελληνικής επιτυχίας του μικρού σχολείου από την ακριτική πόλη του Σιδηροκάστρου, την πρώτη θέση κατέλαβε η Ταϊπέι η οποία νίκησε την Κίνα στον τελικό ενώ σχολεία από Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία , Βραζιλία κ.τ.λ. έμειναν εκτός 4άδας !

Φωτογραφία του Ιωάννης Θ. Χατζόπουλος.
Φωτογραφία του Ιωάννης Θ. Χατζόπουλος.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top