Ένα βήμα πριν από την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά οι αρχές

-120.jpg

ην πεποίθηση ότι η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση του στυγνού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά εξέφρασε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Η τελευταία εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση ήταν ότι ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι όπου σημειώθηκε η τραγωδία και να μετακομίσει σε άλλη κατοικία, μαζί με το παιδί. Οι έρευνες στο σπίτι, πλέον, έχουν ολοκληρωθεί, με την ΕΛ.ΑΣ. να δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία με το «σταγονόμετρο» -καθώς η όλη επιχείρηση είναι σε εξέλιξη.

Ο κ. Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε «η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό συμβαίνει λόγω των λιγοστών τεκμηρίων. Εγώ θεωρώ ότι είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, μια υπόθεση που έχει πολλά ερωτήματα».

Ερωτηθείς για τα σημεία που «ζητούν» απαντήσεις, ο Γιώργος Καλλιακμάνης εξήγησε ότι αρχικά βλέπουμε πως δεν πρόκειται για μια διάρρηξη, αλλά για ληστεία, καθώς οι τρεις δράστες μπήκαν με όπλα σε μια μονοκατοικία. Όπως ανέφερε, είναι πιθανό οι δράστες να είχαν μαζί τους τα όπλα για να απειλήσουν τους ενοίκους αλλά και για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής με την αστυνομία.

Γλυκά Νερά: Τα σημεία που προβληματίζουν τους αστυνομικούς

Επιπλέον, τόνισε πως το γεγονός ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν μέσα από τις κάμερες τις κάρτες, αλλά από την άλλη άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο, αποτελεί ένα ερώτημα, αναγνωρίζοντας ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για τέτοιες περιπτώσεις.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καλλιακμάνης επισήμανε ότι του προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι ένοπλοι και, όπως όλα δείχνουν, προετοιμασμένοι κακοποιοί δεν είχαν μαζί τους ειδικά εργαλεία και χρησιμοποίησαν σπάγκο (όμοιο με αυτόν που χρησιμοποιείται για το πέταγμα του χαρταετού) που βρήκαν στο σπίτι για να δέσουν τον 32χρονο.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής προσέθεσε ότι και τη μονωτική ταινία που χρησιμοποίησαν για να τον φιμώσουν τη βρήκαν στο σπίτι και πως την άτυχη Καρολάιν την έδεσαν με ένα ρούχο.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαρρέονται, έχω πολλά ερωτήματα. Βλέπω αντιφάσεις στον τρόπο που λειτούργησαν αυτοί οι άνθρωποι. Υπάρχουν κάποια κενά […] δεν έχουμε πλήρη εικόνα τι ακριβώς έγινε μέσα», εξήγησε μεταξύ άλλων ο κ. Καλλιακμάνης.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top