Π.Ε Σερρών : Πρόσκληση συμμετοχή στις διεθνείς εκθέσεις “SPECIALITY & FINE FOOD FAIR LONDON ” και “SIAL Middle East ”-

-28.jpg

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, προτίθεται να συμμετάσχει στις εξής διοργανώσεις:

α) στη Διεθνή Έκθεση  “SPECIALITY & FINE FOOD FAIR LONDON 2021”, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο από τις 6 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο Olympia London. Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο γεγονός στον τομέα των χειροποίητων και εκλεκτών τροφίμων και ποτών, που συγκεντρώνει επισκέπτες από το λιανεμπόριο, το χώρο της εστίασης, των ξενοδοχείων και τους εισαγωγείς-διανομείς. Η εν λόγω έκθεση αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

β) στη Διεθνή Έκθεση “SIAL Middle East 2021”, που θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2021, στις εγκαταστάσεις του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου. Η εν λόγω έκθεση αποτελεί ένα από τα κορυφαία εμπορικά γεγονότα για τον κλάδο τροφίμων-ποτών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής. Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα έγκειται στην υψηλή ποιότητα των επισκεπτών καθώς και στις εξαιρετικής οργάνωσης και αποτελέσματος B2B συναντήσεις, που διοργανώνονται κάθε χρόνο.

Στόχος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή της στις συγκεκριμένες διοργανώσεις,  είναι η προώθηση προς τη διεθνή αγορά των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην εδαφική της επικράτεια, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον κλάδο αυτό, η εξωστρέφεια της παραγωγής και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας, που διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην ελληνική οικονομία εν γένει.

Για την υλοποίηση των παραπάνω ενεργειών και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις δύο διεθνείς εκθέσεις παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Π.Κ.Μ. να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους  (βλ. συνημμένα Έντυπα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος) στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα  από την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για τις δύο πρωτοβουλίες της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα: 2313330350 κ. Γλυκερία Καραλή, 2313330391 κ. Χαρίκλεια Τσιαμπαλή,  2313330052 κ. Μαρία Ελευθεριάδου και 2313330395 κ. Γεώργιος  Γκανάτσιος.

Τα έντυπα εκδήλωσης ενδιαφέροντος επισυνάπτονται στη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

https://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=35&pressid=22150

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top