Δήμος Βισαλτίας : Με μεγάλη συμμετοχή η αιμοδοσία των Φίλων ΠΑΟΚ «ΒΙΣΑΛΤΕΣ»

197002092_519052419211221_1823063415610583704_n-768x432-1.jpg

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει τον Σύλλογο Φίλων ΠΑΟΚ «ΒΙΣΑΛΤΕΣ» για την καθιερωμένη διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, από το Αιμοδοτικό Τμήμα του Συλλόγου που στηρίζει εδώ και χρόνια την ανάγκη που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος. Συγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό υγείας του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους που συμμετείχαν την Κυριακή 6 Ιουνίου στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο στη Νιγρίτα. Για την συγκεκριμένη αιμοδοσία παραχωρήθηκε η αίθουσα «Αθανάσιος Κασιακόγιας» και υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας Θοδωρή Βαδικόλια και την εθελοντική προσφορά εργαζομένων ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αιμοδοτών.
Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.
Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Έργων και Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας κ. Θοδωρής Βαδικόλιας, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και αιμοδότης, κ. Γιάννης Αδαμούδης και η Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κα Βάνα Πλιάκου με τον Δημοτικό της Σύμβουλο κ. Γιάννη Μπαλτήρα.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top