ΚΙΝΑΛ : Συνωστισμος στελεχών στην Κουμουνδούρου

-58.jpg

Η κίνηση της Χαριλάου Τρικούπη να συµπράξει µε την κυβέρνηση προκειµένου να στελεχωθεί το ΑΣΕΠ µε κοµµατικά στελέχη και µετακλητούς από Ν.∆. και ΚΙΝΑΛ, έφερε το τέλος του µορατόριουµ που υπήρχε ανάµεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝ.ΑΛ.

Όπως γράφει χαρακτηρικά η Ελένη Καλογεροπούλου στο parapolitika.gr η ιστορία µε το ΑΣΕΠ άλλαξε εντελώς τα πράγµατα, αφού για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό ο Αλέξης Τσίπρας, µιλώντας στην Κοινοβουλευτική Οµάδα του κόµµατός του, επέκρινε το ΚΙΝ.ΑΛ. ως δεκανίκι της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Παράλληλα, ήρθε η προσχώρηση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σίµου Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που εκλαµβάνεται από πολλούς ως η απάντηση του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης στις κινήσεις της Χαριλάου Τρικούπη.

Οπως λένε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στελέχη της Κουµουνδούρου, το τέλος του µορατόριουµ µε το ΚΙΝ.ΑΛ. θα φέρει την αρχή µιας άλλης εποχής, µε εντάσεις ανάµεσα στα δύο κόµµατα, αλλά και προσχωρήσεις στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ. στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι στην εξώπορτα της Κουµουνδούρου υπάρχουν πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία θέλουν να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά µέχρι τώρα η πόρτα δεν άνοιγε, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε να διαταράξει τις σχέσεις του µε τη Χαριλάου Τρικούπη.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top