Όλα τα… είχε το ΚΙΝΑΛ, η νέα παρέμβαση Σημίτη του έλειπε!

-82.jpg

Δεν του φτάνουν του ΚΙΝΑΛ οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου που αυξάνονται μέρα με τη μέρα, έχει και τις παρεμβάσεις του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, που όποτε γίνονται, όλο και κάποιους κραδασμούς προκαλούν.

Για τι θα… μιλήσει ο Σημίτης και πότε;

Πώς προκύπτει ο παράγοντας Σημίτης θα πείτε. Και θα έχετε δίκιο. Προκύπτει, λοιπόν, διότι φουντώνει η φημολογία ότι αναμένεται νέα παρέμβαση. Αυτή τη φορά- λένε, ο Κώστας Σημίτης δεν θα ασχοληθεί με τα εθνικά θέματα, αλλά με την οικονομία και κυρίως με το Ταμείο Ανάκαμψης.

Το… ευτύχημα για το ΚΙΝΑΛ είναι ότι δεν θα αναφερθεί στα εργασιακά, για να… αποθεώσει τον Κωστή Χατζηδάκη- κάτι είναι κι αυτό.

Δεν αποκλείεται η παρέμβαση Σημίτη να συμπέσει με τη μάζωξη των Σοσιαλδημοκρατών που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή 27 Ιουνίου. Εκεί, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα παραβρεθούν η Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Παπανδρέου, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Νίκος Ανδρουλάκης και άλλοι πολλοί.

Αν συμβεί, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και πολλά από τα “παιδιά” του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα είναι παρόντα και δύσκολα θα αποφύγουν να τοποθετηθούν. Και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν θα συμφωνήσουν ή θα διαφωνήσουν με τον μέντορά τους…

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top