Νοσοκομείο Σερρών: Τρομακτικές ελλείψεις προσωπικού αλλά και προμήθειας υλικών.

bhy7890.jpg
Το καμπανάκι του κινδύνου αναφορικά με την υποστελέχωση χτυπούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σερρών. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σερρών κ. Αγοραστός ο χώρος της Υγείας συμπεριλαμβανομένου και του τοπικού Νοσοκομείου αντιμετωπίζει τρομακτικές ελλείψεις από πλευράς προσωπικού αλλά και προμήθειας υλικών.
«Βλέπετε ότι τα προβλήματα συνεχίζονται στον χώρο της υγείας. Από χρόνο σε χρόνο τα προβλήματα αντί να μικραίνουν, μεγαλώνουν. Έχει δίκιο ο κόσμος να γκρινιάζει γιατί όπως βλέπεται σε όλα τα Νοσοκομεία υπάρχουν τρομακτικές ελλείψεις γίνονται μόνο συνταξιοδοτήσεις και προσλήψεις δεν γίνονται. Θέλω να σας αναφέρω το γεγονός πως στο Νοσοκομείο μας θα γίνουν δύο προσλήψεις Δ.Ε. προσωπικού με ειδική κατηγορία, δηλαδή το Κράτος να προσλάβει μόνο ειδικές κατηγορίες να καλύπτουν κάποιες άλλες ανάγκες. Το Νοσοκομείο χρειάζεται προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ώστε να παρέχει στο ακέραιο τις υπηρεσίες του», τόνισε ο κ. Αγοραστός.
​ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ​
Παράλληλα ο κ. Αγοραστός εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση τοποθέτησης των νέων Διοικήσεων στα Νοσοκομεία: «Δεν μπόρεσα να το καταλάβω πράγματι έχουμε φτάσει Απρίλιο μήνα πάμε για Μάιο και δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί οι νέοι Διοικητές στα Νοσοκομεία, αυτή την στιγμή λειτουργούν με προσωρινές διοικήσεις και δεν πιστεύω όπως πάμε να τοποθετήσουν».
Του Καγιογλίδη Παναγιώτη
http://www.serresparatiritis.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top