Πανσερραϊκός : Καλό ποδόσφαιρο υποσχεθηκε ο Ζεράρντ Σαραγόσα

-1-1068x710-1.jpg

Με την υπόσχεση ότι θα δουλέψει σκληρά για να απολαύσει ο κόσμος των Σερρών καλό ποδόσφαιρο ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού Ζεράρντ Σαραγόσα έκανε την πρώτη του εμφάνιση και τις πρώτες του δηλώσεις στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Ο 39χρονος Καταλανός βρέθηκε για δύο μέρες στις Σέρρες, υπέγραψε το συμβόλαιο του, συζήτησε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας και τα σχέδια της νέας χρονιάς με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Τάσο Καζία και τον τεχνικό διευθυντή Απόστολο Λιβανό,  ξεναγήθηκε στους ανακαινισμένους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου του Πανσερραϊκού κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:

«Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ και ήδη είμαι γοητευμένος, από την πόλη, το γήπεδο και το πώς μου φέρθηκε ο κόσμος. Πάμε να το ζήσουμε, για τα επόμενα δυο χρόνια, και να κάνουμε τον κόσμο να έρθει να μας δει και να απολαύσει το ποδόσφαιρο μας. Ένα από τα πράγματα που με έκαναν να έρθω και να συμφωνήσω με την ομάδα, ήταν οι εξηγήσεις για το τι να περιμένω στον Πανσερραϊκό, που πήρα από τον Απόστολο Λιβανό και την διοίκηση της ομάδας. Από εμένα να περιμένετε σκληρή δουλειά, είμαι ένας προπονητής που μου αρέσει να δουλεύω πολύ, θέλω να έχω τον έλεγχο, σε σχέση με ότι συμβαίνει στο γήπεδο κι επίσης θέλω να παίρνω καλά αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθούμε. Όσο για το πώς θα καταλήξουμε, αυτό εξαρτάται και από τον παράγοντα της μπάλας, αν μας θέλει ή όχι! Αυτό που είναι σίγουρο όμως, είναι ότι θα δείτε καλό ποδόσφαιρο από εμάς.  Έχω καταφέρει να δω 6-7 παιχνίδια της ομάδας, είδα αυτά που με ενδιαφέρουν και πρόσεξα ότι υπάρχουν αρκετά καλά στοιχεία στους παίκτες και την ομάδα μας. Στους οπαδούς μας, θέλω να πω ότι επιθυμώ πολύ να τους ανταμείψω, και να τους κάνω να έρθουν και να γεμίσουν το γήπεδο, για να μας δουν και να απολαύσουν το ποδόσφαιρο μας.

O Ζεράρντ Σαραγόσα συνοδευόταν από την σύζυγο του, τον συνεργάτη του και αναλυτή ποδοσφαίρου από την Αργεντινή  Σεμπάστιαν Βέγκα, και τον εκπρόσωπος του στην Ελλάδα,  Σερραίο στην καταγωγή Θεόφιλο Καραογλανίδη.

ertnews.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top