Ποιος ανέβαλε την εκδήλωση που θα μιλούσε ο Κώστας Καραμανλής ???

-54.jpg

Η ομιλία ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Ιουλίου στο Ίδρυμα Καραμανλή και ο πρώην πρωθυπουργός θα έκανε παρέμβαση για τη συμβολή του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας στην ένταξη της χώρας στην Ενωμένη Ευρώπη (τότε ΕΟΚ). Στην εκδήλωση θα παραβρίσκονταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ήταν πραγματικά μια εκδήλωση-έκπληξη, που κρατιούνταν μέχρι σήμερα ως …επτασφράγιστο μυστικό! Ενόψει προφανώς και της επετείου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis.gr, το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε προγραμματίσει για τις 21 Ιουλίου εκδήλωση με θέμα την συμβολή του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας στην (τότε) ΕΟΚ –και νυν Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εκδήλωση αποκτούσε ιδιαίτερη σημασία, καθώς ομιλητής θα ήταν –όπως αναφερόταν στην πρόσκληση που είχε αποσταλεί ήδη στους αποδέκτες- ο Κώστας Καραμανλής!

Ο πρώην πρωθυπουργός, βλέπετε, δεν μιλάει συχνά -για την ακρίβεια μιλάει σπανίως- και, επιπλέον, θα είχε την ευκαιρία να μιλήσει και για το ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σήμερα, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του για το δρόμο που πολλές φορές παίρνει και καταθέτοντας τις προτάσεις του για το πού και πώς πρέπει να πορευτεί! Στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, μάλιστα, θα παραβρίσκονταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς είχε αποδεχτεί τη σχετική πρόσκληση. Αξίζει να σημειωθεί πως έως τώρα ο νυν πρωθυπουργός είχε κατηγορηθεί από «καραμανλικούς» πως περιφρονεί τον ιδρυτή της παράταξης, αφού αποφεύγει ακόμα και να αναφέρει και το όνομά του σε σημαντικές στιγμές στη Βουλή ή σε άλλες δημόσιες τοποθετήσεις του.

Η εκδήλωση, όμως, αιφνιδίως, ανεβλήθη, με αιτιολογία την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Όπως, πάντως, αποκαλύπτει ο Βασίλης Σκουρής, η αιτιολογία της αναβολής της εκδήλωσης δεν έγινε πιστευτή από όλους, καθώς επρόκειτο να πραγματοποιηθεί με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής στο μεγάλο κήπο που διαθέτει το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής. Το ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρει πως κάποιοι εκ των συμμετασχόντων υποψιάζονται «δάκτυλο από ψηλά»! «Αν υπάρχει κίνδυνος από τον κορονοϊό θα αναβληθεί και η δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο;», αναρωτιούνται χαρακτηριστικά κάποιες πηγές.

Εφόσον, πάντως, υπάρξει νεότερο παρασκήνιο τις επόμενες ημέρες επί του θέματος, η στήλη θα σας ενημερώσει…

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top