Κυνικός ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Ιλχάν Αχμέτ…Να τον χαίρεστε !!

kleidwse-episimws-i-metagrafi-ilxan-apo-potami-se-pasok.w_hr-780x400-1.jpg

Κυνικός και αμετανόητος παραμένει ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος υπεραμύνθηκε από του βήματος της Βουλής της συμμετοχής του στην απαράδεκτη διαδήλωση στη Θράκη κατά της απόφασης του Αρείου Πάγου που απαγόρευσε, βάσει της Συνθήκης της Λωζάννης, τη χρήση… παραγώγων με τις λέξεις τουρκικός-ή σε σωματεία και συλλόγους.

Ο βουλευτής Ροδόπης δεν μετανιώνει για τη διαμαρτυρία του κατά της δικαστικής απόφασης, επιτιθέμενος, μέσω παρέμβασής του στην Ολομέλεια στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, επειδή ανέδειξε το θέμα. Ο Αχμέτ Ιλχάν έκανε λόγο ειδικότερα για «απαράδεκτη» επίθεση».

«Είπε ότι εγώ προσωπικά κραύγαζα υπέρ ξένης χώρας στη συγκέντρωση για την ΤΕΞ στην Ξάνθη. Ψέματα και λάσπη, να ζητήσει συγγνώμη» είπε ο βουλευτής, ενώ επέμεινε πως «το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των Ελλήνων πολιτών είναι κατοχυρωμένο στη χώρα μας και δεν αμφισβητείται. Ούτε αμφισβητείται ο προσδιορισμός της μειονότητας όπως αυτή αναφέρεται στη Συνθήκη της Λωζάννης».

Μάλιστα, ζήτησε να σταματήσει η «λάσπη» στους αιρετούς εκπροσώπους του ελληνικού λαού, ισχυριζόμενος πως «η μειονότητα στη Θράκη είναι το θύμα της πολιτικής απάτης του διχασμού» και πως «η πατριδοκαπηλία διαχρονικά υπήρξε το διαβατήριο του διχασμού για την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων».

Σημειώνεται πως ο Ιλχάν Αχμέτ, αλλά και ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, συμμετείχαν στη διαδήλωση του Σαββάτου, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που αμφότεροι προκαλούν.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο είχαν παραστεί στις προκλητικές φιέστες για την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Θράκη, αν και ο «απεσταλμένος» του Ταγίπ Ερντογάν επαναλάμβανε με κάθε ευκαιρία την τουρκική προπαγάνδα περί δήθεν «τουρκικής μειονότητας».

Σχόλιο: Πότε ο Έλληνας Βουλευτής καταδίκασε δηλώσεις πολιτικών της Τουρκίας που απειλούν να πνίξουν τους Έλληνες ξανά όπως τους Παπούδες τους;

Στο ΚΙΝΑΛ να τους χαίρεστε τέτοιους Βουλευτές …και απο το 5% να πάτε στα Κατώτερα.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top