ΚΝΕ Σερρών : Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

-27.jpg

Φίλοι και φίλες,

Την τελευταία εβδομάδα παρακολουθούμε την πυρπόληση ολόκληρης της χώρας και την τιτάνια και ηρωική προσπάθεια του Πυροσβεστικού Σώματος και των εθελοντών για την αντιμετώπιση αυτής της καταστροφής.

Η κυβέρνηση, για ακόμη μια φορά είναι απούσα από την όλη προσπάθεια, όπως εξάλλου είναι και με την πανδημία. Τόσο αυτή με τις τεράστιες επενδύσεις στα σώματα καταστολής και τις μειώσεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή της πολιτικής προστασίας, όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις με άλλα μέτρα και περικοπές, άφησαν τελείως ανοχύρωτη τη χώρα απέναντι σε φυσικά και μη φαινόμενα.Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα συμφέροντα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων, των μικρομεσαίων αγροτών, των φοιτητών, δεν έχουν σχέση με τα συμφέροντα των ενεργειακών μονοπωλίων και τα ευχολόγια της πράσινης ανάπτυξης. Έχει αποδειχθεί ότι κάθε άλλο παρά συμφέρουσα είναι για το λαό. Τα μεγάλα λόγια τελείωσαν. Ήρθε η ώρα οι μεγάλες κουβέντες να σταματήσουν και οργανωμένα και συντονισμένα να ριχτούμε στη μάχη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Η Οργάνωση Βάσης(ΟΒ) Πόλης Σερρών της ΚΝΕ καλεί τους φίλους της να συνδράμουν στην προσπάθεια της ΟΒ να μαζευτεί υλικό για να αποσταλεί προς ενίσχυση της προσπάθειας του ΠΣ και των εθελοντών στην Αθήνα, στην Εύβοια ή όπου αλλού, για την κατάσβεση των πυρκαγιών και για την ενίσχυση των οικογενειών που χάσανε τα σπίτι τους από την φωτιά ή που αποχώρησαν από τις εκκενωθείσες περιοχές.Φίλες και φίλοι, σας ζητάμε να έρθετε σε επαφή με την οργάνωση της ΚΝΕ στις Σέρρες και να συμβάλλετε με:

  • -Ξηρα τροφή
  • -Οσπρια/Μακαρόνια
  • -Υγειονομικό Υλικό (Γάζες, επιδέσμους, αντισηπτικές/αντιβιοτικές και ενυδατικές κρέμες)
  • -Προϊόντα υγιεινής (πάνες, σερβιέτες)
  • -Ρούχα
  • -Εξάδες εμφιαλωμένου νερού
  • -Τροφή για κατοικίδια

Το υλικό θα συγκεντρωθεί στα γραφεία της Τομεακής Οργάνωσης Σερρών της ΚΝΕ, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, 8.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983591173

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top