Αλέξης Τσίπρας: Ξεχαρβαλωμένο το επιτελικό κράτος

tsipras-1-scaled-e1628590487254.jpg

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις πυρκαγιές από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχωρησε..

Με την Εύβοια να δοκιμάζεται για 8η ημέρα από το καταστροφικό πέρασμα της πυρκαγιάς και την κυβέρνηση να προσπαθεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά το επιτελικό φιάσκο, ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αναφερθεί σε ζητήματα διαχείρισης της κρίσης με τις φωτιές των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για την ήττα μιας πολιτείας που δεν μπόρεσε να αποτρέψει αυτή την τραγωδία με τις φωτιές των τελευταίων ημερών σημειώνοντας ότι θα αναφερθεί και στα μέτρα επούλωσης των πληγών.

Ζήτησε, ωστόσο, «να μην κρυφτούμε πίσω από προσχηματικές δικαιολογίες» τονίζοντας ότι «η κλιματική αλλαγή δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Η επίγνωσή της μπορεί να μας βοηθήσει για το μέλλον».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί να την επικαλείται γιατί αγνόησε τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων και τα σχέδια που της παραδώσαμε και αυτή είναι η πιο εγκληματική ευθύνη που πρέπει να της καταλογιστεί» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top