ΕΠΣ Σερρών : Δελτίο πιστοποιήσης προπονητη

eps-serron.jpg

Από την ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ ανακοινώνεται ότι ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021/2022, οι προπονητές των σωματείων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Α1΄, Α2΄ και Υποδομών (σ’ όλες τις κατηγορίες) έχουν υποχρέωση να εκδώσουν ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, καταθέτοντας στην Ένωση τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ΕΓΚΑΙΡΑ στην Ε.Π.Σ.Σερρών, προκειμένου όλοι οι προπονητές να έχουν στην κατοχή τους το Δελτίο Πιστοποίησης πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Με απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών η έκδοση του ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ για την περίοδο 2021/2022 γίνεται δίχως να καταβληθεί το παράβολο των 75 ευρώ.

A. ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΓΩΝ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021/2022

Για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1) Αίτηση του ποδοσφαιρικού σωματείου.

2) Έγχρωμο αντίγραφο ταυτότητας τριετίας προπονητή UEFA/ΕΠΟ, με ημερομηνία λήξης 31/12/2021.

3) Μία (1) έγχρωμη φωτογραφία.

4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα ή ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr, όπου ο προπονητής θα βεβαιώνει ότι «δεν εμπίπτω στα κωλύματα που προβλέπονται από το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και αποδέχομαι στο σύνολό τους όλες τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της ΕΠΟ.

5) Αντίγραφο Ιδιωτικού Συμφωνητικού μεταξύ σωματείου-προπονητή (σφραγισμένο και θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής του εκάστοτε προπονητή/βοηθού προπονητή).6) Επίσημο αποδεικτικό υποβολής του Ιδιωτικού Συμφωνητικού μέσω TAXIS (Κατάσταση Συμφωνητικών με καταγεγραμμένη την αντίστοιχη ειδικότητα συνοδευόμενη με το αποδεικτικό οριστικής υποβολής της).7) Βεβαίωση αναγνωρισμένου από την Π.Ε.Π.Π. Συνδέσμου Προπονητών ότι ο προπονητής είναι ενεργό μέλος του (με πρόσφατη ημερομηνία).

8) Υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, υπεύθυνη δήλωση Πράξης Συναίνεσης (εφόσον δεν έχει ήδη κατατεθεί στην Ε.Π.Σ.Μ.).

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top