Σέρρες : Τίμησαν τον προστάτη τους Φανοποιοί και Επισκευαστές Οχημάτων

241820273_646646476322143_3784230885551551807_n.jpg

Τον προστάτη τους γιόρτασαν σήμερα, ανήμερα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού τα μέλη της  Ένωσης Βιοτεχνών Μετάλλων – Επισκευαστών Αυτοκινήτων – Μηχαν/των – Μοτοποδ/των Ν. Σερρών και του Σωματείου Επισκευαστών Αμαξωμάτων Φανοποιών Βαφέων Ν. Σερρών, παρευρισκόμενοι από νωρίς το πρωί στον Όρθρο και στη Θεία λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων των Σερρών.

Η τέλεση της θείας λειτουργίας έλαβε χώρα παρουσία των μελών και των προεδρείων των δύο σωματείων, ενώ το παρών έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ, Αθανάσιος Νικολόπουλος, οι βουλευτές των Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης και Κώστας Μπούμπας και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Τον εορτασμό με την παρουσία της τίμησε και η ΟΕΒΕΣΣ, δια του προέδρου της Σωτηρίου Κοτσαμπά και του Α’ Αντιπροέδρου Κων/ντινου Βλαχόπουλου.

Δια στόματος όλων δόθηκαν ευχές για μία καλή χρονιά με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα για τον κλάδο των αδελφών σωματείων, επισκευαστών οχημάτων και φανοποιών, ενώ στόχευση των απανταχού επαγγελματοβιοτεχνών θα είναι η συνεργασία και κοινή συστράτευση για ένα δυνατό, συνδικαλιστικό μέτωπο απέναντι στις όποιες οικονομικές αγκυλώσεις της πανδημίας.

Ακολούθησε εορταστικό γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Σερρών.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top