Δήμος Σιντικής : Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου στην 85η Δ.Ε.Θ

.jpg

Έπεσε η αυλαία της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Της πρώτης Covid Free Έκθεσης στην Ευρώπη, από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει ο Δήμος Σιντικής!

Φέτος, παρά τις ιδιάζουσες συνθήκες, Δήμος Σιντικής και ΔΑΕ Σιντικής αποφάσισαν να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας με απώτερο στόχο την εξωστρέφεια και την τουριστική προβολή του Δήμου, προκειμένου να συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στην αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Αν και η 85η ΔΕΘ είχε αρκετές διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες, τόσο από πλευράς διοργάνωσης και συμμετοχής εκθετών, όσο και από πλευράς επισκεψιμότητας, καθώς μπορούσαν να την επισκεφτούν μόνο όσοι κατείχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, το πρόσημο είναι σαφώς θετικό για τον Δήμο Σιντικής.

Δήμος Σιντικής και ΔΑΕ Σιντικής φιλοξενήθηκαν στο χώρο του Επιμελητηρίου Σερρών, το stand του οποίου φέτος ήταν στο περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να ενημερωθούν για τις ομορφιές του Δήμου Σιντικής, όπως την Λίμνη Κερκίνη, το Ρούπελ, τα Ιαματικά Λουτρά, τους καταρράκτες και τα σπήλαια Σιδηροκάστρου, τις Ιερές Μονές κ.α., τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται με κορωνίδα την κορυφαία εκδήλωση του Δήμου Σιντικής «Ρούπελ 1941. Η αναβίωση», η οποία δίνει την ευκαιρία στους θεατές να ζήσουν από κοντά τα όσα έγιναν στην Μάχη των Οχυρών κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως και για τη λειτουργία Παλαιοντολογικού Μουσείου στη Θερμοπηγή.

Ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης αρχικά ευχαριστεί τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου των Σερρών για τη φιλοξενία του Δήμου Σιντικής και της ΔΑΕ Σιντικής στο χώρο του, κάτι που επίσης αποδεικνύει τη στενή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο

πλευρών. Επίσης, ευχαριστεί και συγχαίρει για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλες αυτές τις ημέρες, τους ανθρώπους του Δήμου Σιντικής και της ΔΑΕ, προκειμένου να υπάρξει η διαφορετική, ωστόσο εξίσου σημαντική με τις προηγούμενες φορές, εκπροσώπηση του Δήμου στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ιδιαίτερα την υπάλληλο της ΔΑΕ Σιντικής κα.Σοφία Καμπάνταη, που καθημερινά βρισκόταν στη ΔΕΘ προκειμένου να υποδέχεται και να ενημερώνει τους επισκέπτες.

Το ραντεβού ανανεώνεται για το 2022 με την ελπίδα να έχει ξεπεραστεί η πανδημική κρίση και η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης να μπορέσει να ανοίξει τις πύλες της για όλο τον κόσμο!

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top