ΣΥΡΙΖΑ : Χοντρό θέμα για το αρνητικο άρθρο του Κούλογλου για τον Τσίπρα

tsipraskoul.jpg

Για… ισοπαλία μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη στις εμφανίσεις τους στη ΔΕΘ κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε άρθρο του, που προκάλεσε οργισμένη αντίδραση από τον Παύλο Πολάκη και ίσως φέρει ενόχληση στην Κουμουνδούρου.

Ο Στέλιος Κούλογλου, στο άρθρο με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα» αφήνει αιχμές για την εμφάνιση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη αναφέροντας «ούτε ο Α. Τσίπρας μπορεί να θεωρήσει τη ΔΕΘ ως αφετηρία μιας νέας αρχής, όπως είχε προαναγγελθεί. Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θίγουν καίρια θέματα σε μια σειρά από τομείς, αλλά έμοιαζαν αποσπασματικά και δεν έγιναν αντιληπτά ως ένα συνολικό σχέδιο και μια πειστική πρόταση αλλαγής. Επιπλέον, με το προηγούμενο του προγράμματος της Θεσσαλονίκης το 2014, τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν το Σάββατο θα έπρεπε απαραίτητα να συνοδεύονται από εμπεριστατωμένη οικονομική τεκμηρίωση».

Σε άλλο σημείο του κειμένου του αναφέρει ότι από τη συνέντευξη Τύπου δεν βγήκαν ειδήσεις και σχολιάζει «θα ήταν διαφορετικά αν, παραδείγματος χάριν, στην ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, σε περίπτωση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας, άφηνε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο: σε αυτή την περίπτωση η στρατηγική για την «προοδευτική διακυβέρνηση» θα ερχόταν στο προσκήνιο των συζητήσεων και της επικαιρότητας. Η απάντηση του Α. Τσίπρα έκλεισε το θέμα και, ελλείψει άλλων, «είδηση» έγινε το καλαμπούρι για τους Ντάλτον και τον Ραν Ταν Πλαν».

Προς το παρόν αντίδραση από την Κουμουνδούρου δεν έχει υπάρξει, ωστόσο, στον Στέλιο Κούλογλου απάντησε σε υψηλούς τόνους ο Παύλος Πολάκης, μέσω Facebook. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ ΕΔΩ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top