Καρατζαφέρης: Καμαρώνω Άδωνη, Βορίδη και Πλεύρη να αποτελούν τον πυρήνα της κυβέρνησης

0544196a811ae08e3b8b24aca7593b46_L.webp

«Ποιος πατέρας δεν είναι ικανοποιημένος όταν βλέπει τα παιδιά του, άτακτα ή λιγότερο άτακτα, σήμερα να είναι οι βασικοί πυρήνες μιας κυβέρνησης;», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τους Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη και Θάνο Πλεύρη.

Ως «πατέρας», πολιτικός τουλάχιστον, για τους Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη και Θάνο Πλεύρη αισθάνεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης και έτσι αισθάνεται υπερήφανος για τη συμμετοχή τους στο υπουργικό σχήμα.

«Ποιος πατέρας δεν είναι ικανοποιημένος όταν βλέπει τα παιδιά του, άτακτα ή λιγότερο άτακτα, σήμερα να είναι οι βασικοί πυρήνες μιας κυβέρνησης; Αυτά τα τρία παιδιά, άξια καθόλα, σήμερα είναι ο πυλώνας, ο πυρήνας της κυβέρνησης και καμαρώνω κι ευχαριστιέμαι», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή, στον Alpha 98,9”.

«Ο Πλεύρης απευθύνεται στον πυρήνα των ακροδεξιούληδων»

«Για τον φρέσκο της παρέας», τον Θάνο Πλεύρη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε πως «έχει όλες τις δυνατότητες. Απευθύνεται στον πυρήνα των ακροδεξιούληδων, που είναι και ο πυρήνας των αρνητών και μπορεί να τους μιλήσει, να τους πει “για σταθείτε ρε…”».

Άρα, και ο κ. Πλεύρης είναι ακροδεξιός; «Με την έννοια που δίνουν σήμερα. Και μένα με έλεγαν ακροδεξιό κι ήταν η πλάκα, εγώ γέλαγα», απάντησε χαρακτηριστικά.

Τι είπε για Μητσοτάκη και Τσίπρα στη ΔΕΘ

Σχολιάζοντας την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να βάλει το τρένο που είχε ελαφρώς εκτροχιαστεί ξανά στις ράγες. Εν πολλοίς μάλλον το πέτυχε, χωρίς τα ενθουσιώδη εκείνα σχόλια που θα άξιζαν τα μπράβο κ.λπ.».

Αντίστοιχα, για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να είναι θυμωμένος. Αυτό το παιδί γεννήθηκε θυμωμένο και με αυτό τον θυμό που βγάζει χάνει και την αξία των όποιων επιχειρημάτων. Πρέπει να καταλάβει ότι τώρα δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει δοκιμαστεί, έχει τις αποτυχίες του, τα λάθη του, το μπρος – πίσω και μία αντιπολίτευση που δεν είχε το 2015. Εννοώ τον Βαρουφάκη, που τον «στολίζει». Άρα, για τον κ. Τσίπρα, η δουλειά είναι πολύ δύσκολη».

«Αγανακτούντες και ανόητοι αρνητές του κορονοϊού έγιναν ένα μπετό»

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ανατρέψει το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία, με την ακρίβεια, τον κατώτατο μισθό, τις συντάξεις κλπ, είπε «Αυτά δεν χαρακτηρίζουν σήμερα την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Την χαρακτηρίζει αν μπορέσει να ανταπεξέλθει στις πολύ δύσκολες δοκιμασίες, με πρώτη την πανδημία. Αυτή τη στιγμή οι αγανακτούντες, οι ανόητοι αρνητές έγιναν ένα μπετό. Όλοι αυτοί αισθάνονται ότι εχθρός τους είναι ο Μητσοτάκης. Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα αφαιρεθεί από τον κόσμο που ακολουθούσε τη ΝΔ και πρέπει να βρει έναν τρόπο να το μαζέψει. Έχω την αίσθηση ότι έκανε κάποιες κινήσεις στον ανασχηματισμό που μπορεί να είναι καρποφόρες». https://www.ieidiseis.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top