Δήμος Σιντικής : ¨¨Αγκυλωμένος σε λαϊκίστικες μεθόδους ¨¨ ο Ιωσηφ Παναγιωτίδης

-17.jpg

Απάντηση στα όσα υποστήριξε μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος Ιωσηφ Παναγιωτίδης δίνει το γραφείο τύπου του δήμου Σιντικής

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ  


Για ακόμη μια φορά ο κ. Παναγιωτίδης προχώρησε στην προσφιλή του τακτική να ασκεί αντιπολίτευση -θέση στην οποία τον κατέταξε ο λαός του Δήμου Σιντικής με την ψήφο του- μέσω facebook, με μία ανάρτηση που θρύβει ανακριβειών, είτε επειδή δεν γνωρίζει είτε επειδή εκ του πονηρού τις αναφέρει.

Ενδεχομένως ο κ.Παναγιωτίδης, μετά από περίπου δύο χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής ως επικεφαλής της τέταρτης παράταξης, να μην γνωρίζει ακόμη ότι κάλλιστα θα μπορούσε ως Δημοτικός Σύμβουλος να απευθυνθεί στον Δήμο προκειμένου να ενημερωθεί για ότι επιθυμεί, καθώς το facebook δεν αποτελεί πρωτόκολλο του Δήμου.

Τελικά, σε ποιον απευθύνεται με την ανάρτηση του για τη «Διαφημιστική εκστρατεία του Δήμου για τη διαχείριση των ογκωδών απορριμμάτων»; Στους πολίτες ή στον Δήμο;

Αν όντως απευθύνεται στον Δήμο Σιντικής, τον ενημερώνουμε για ακόμη μια φορά ότι μπορεί να απευθυνθεί αρμοδίως και να ενημερωθεί υπεύθυνα.

Σε ένα κράτος που προσπαθεί να καταπολεμήσει τον λαϊκισμό, φαίνεται πως ο κ.Παναγιωτίδης μάλλον παραμένει αγκυλωμένος σε λαϊκίστικες μεθόδους και τακτικές του παρελθόντος, που και τον εκθέτουν και προκαλούν ερωτηματικά για το κατά πόσο γνωρίζει τις διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για την ενημέρωση και μόνο των δημοτών για το θέμα που θέτει ο κ.Παναγιωτίδης, δεν υλοποιήθηκε η δωρεά και κατ’ επέκταση η διαφημιστική εκστρατεία για την καταπολέμηση της παράνομης απόρριψης ογκωδών απορριμμάτων.

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top