Δήμος Σιντικής : Στο Σιδηρόκαστρο πραγματοποιήθηκαν οι συνοδευτικές δράσεις του ΤΕΒΑ

-1024x461-1.jpg

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. «Πρόνοια και Αγωγή» του Δήμου Σιντικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ουσιαστικά, πραγματοποιήθηκαν δύο δράσεις και συγκεκριμένα:

  • την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 με θέματα συζήτησης την ψυχοκοινωνική στήριξη και ενδυνάμωση και διαχείριση του οικογενειακού προϋπολογισμού
  • την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 με θέματα συζήτησης την πρόληψη & συμβουλές υγείας, ατομική υγιεινή και υγιεινή διατροφή, για ενήλικες και παιδιά και συμβουλευτική κοινωνικοποίηση και ένταξη

Οι δράσεις προβλήθηκαν και διαδικτυακά μέσα από τη σελίδα «Δήμος Σιντικής ΤΕΒΑ ΠΚΜ Συνοδευτικά» στο facebook, ενώ έξω από το Δημοτικό Μέγαρο Σιδηροκάστρου ειδικά καταρτισμένο προσωπικό ενημέρωνε τον κόσμο.

Βασικός άξονας της ημερίδας ήταν η  ενημέρωση για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής, για θέματα κοινωνικοποίησης παιδιών και υλοποίηση δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης και  διαχείριση του οικογενειακού προϋπολογισμού των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ. Μίλησαν οι Διατροφολόγος, Νοσηλεύτρια, Κοινωνική Λειτουργός, Ψυχολόγος και Οικονομολόγος της ΣΤΗΡΙΖΕΙΝ για τα σχετικά θέματα κοινωνικοποίησης και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top