Δήμος Βισαλτίας : Ο μεγάλος τελικός Touge των Drift Kings στις 2-3 Οκτωβρίου 2021

123456789-768x768-1.jpg

Ο Δήμος Βισαλτίας θα φιλοξενήσει  για δεύτερη φορά  ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο μεγάλος τελικός Touge των Drift Kings θα γίνει σε μία υπέροχη διαδρομή στον ορεινό όγκο της Νιγρίτας, το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου 2021.

Περίπου 40 οδηγοί από διάφορα μέρη της Ευρώπης, θα
συμμετάσχουν στην τόσο θεαματική ανάβαση Drift. Η μοναδική διάταξη των ανοιγμένων δρόμων μέσα από τα βουνά ευελπιστούμε να αποτελέσει και φέτος το καλύτερο Touge και να αναδείξει τον πιο ατρόμητο οδηγό της σεζόν.

Ο Δήμος Βισαλτίας μετά την μεγαλύτερη βαθμολογία για την διοργάνωση που έλαβε την πρώτη φορά που φιλοξένησε Touge Drift Kings το 2019, υπόσχεται ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και ενθουσιασμό.

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος το Σάββατο 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη παρέλαση των συμμετεχόντων στο Drift, στις 15:00 μ.μ. και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνει η απονομή, στο κέντρο της Νιγρίτας.

Όλη τη δράση του Σαββατοκύριακου θα μεταδώσει ζωντανά το διαδικτυακό κανάλι www.sportaltv.gr για όλους όσους από την Ελλάδα αλλά και
από εξωτερικό δεν θα μπορέσουν να έρθουν και να παρακολουθήσουν από
κοντά τον αγώνα.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top