Δήμος Σιντικής : Το ανοιχτό κέντρο εμπορίου στο επίκεντρο της συνάντησης Μαλλιαρα- Δομουχτσίδη

MALLIARAS-DOMOUXTSIDIS-1024x838-1.jpg

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Σιντικής κ.Φώτη Δομουχτσίδη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ.Αθανάσιος Μαλλιαράς μαζί με τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ.Δημήτρη Γιαννάκη το πρωί της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη του κ.Μαλλιαρά στον Δήμο Σιντικής, από τότε που εξελέγη Πρόεδρος του ΕΒΕ Σερρών.

Ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης, αφού τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια με το Επιμελητήριο των Σερρών και τον αείμνηστο Πρόεδρο του Χρήστο Μέγκλα και σημείωσε ότι από πλευράς Δήμου Σιντικής αποτελεί ζητούμενο η συνέχιση αυτής της συνεργασίας. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη της δραστηριοποίησης όλων των τοπικών επαγγελματιών και εμπόρων στους κόλπους ενός ισχυρού σωματείου στη Σιντική, προκειμένου όλοι μαζί να συνεργαστούν με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, ενώ έθεσε και το θέμα του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Σιδηροκάστρου, καλώντας το Επιμελητήριο να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Δήμο για το όλο θέμα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Αθανάσιος Μαλλιαράς εξέφρασε κι αυτός την πρόθεσή του για συνέχιση της στενής συνεργασίας των δύο πλευρών, προσθέτοντας παράλληλα ότι πρόθεσή του αποτελεί επίσης και η διοργάνωση στο Σιδηρόκαστρο ενημερωτικής ημερίδας για θέματα που απασχολούν του τοπικούς επιχειρηματίες.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top