ΚΙΝΑΛ: Ξεκινάει η μάχη των υπογραφών, των περιοδειών και των δηλώσεων στήριξης

d61d02ecf929dd7ca962319666793084_L.webp

Οργώνει την Ελλάδα η Φώφη, πολιτική πλατφόρμα ετοιμάζει ο Ανδρουλάκης, δηλώσεις στήριξης υπέρ Λοβέρδου, τη Δευτέρα καταθέτει υπογραφές ο Καστανίδης, για την υποψηφιότητα του οποίου «θα εξευρεθεί λύση».

Η μάχη της συγκέντρωσης των υπογραφών έως τις 15 Οκτωβρίου και η επαφή με τους ψηφοφόρους, αποτελεί στην παρούσα φάση τις προτεραιότητες των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά, μετά την επιστροφή της από τη Λιουμπλιάνα, ετοιμάζει σειρά περιοδειών ανά τη χώρα, ενώ αποφασίζει πότε και κυρίως πόσες υπογραφές θα καταθέσει υπέρ της υποψηφιότητάς της. Σύμφωνα με το Καταστατικό απαιτούνται 5.000 υπογραφές από το Μητρώο Μελών, οι επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ όμως – όπως άλλωστε και οι συνυποψήφιοί της – συγκεντρώνουν πολύ περισσότερες, ώστε να κάνουν εφόσον το αποφασίσουν επίδειξη δύναμης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει για παράδειγμα συγκεντρώσει πάνω από 15.000 υπογραφές, αλλά και πάνω από 100 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Το κύριο όμως είναι η εκδήλωση που θα κάνει στην Αθήνα, στα μέσα Οκτωβρίου, προκειμένου να παρουσιάσει και την πολιτική του διακήρυξη.

Ίσως και σήμερα υπάρξουν δηλώσεις υποστήριξης του Ανδρέα Λοβέρδου, με υπογραφές προσώπων και εκτός ΚΙΝΑΛ, ακόμα και από πρόσωπα που προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο της αριστεράς. 

https://www.ieidiseis.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top