Δήμος Νέας Ζίχνης : Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Μουσείου Θρακικού Ελληνισμού στον Θόλο

museum.jpg

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Μουσείου Θρακικού Ελληνισμού της ΠΟΘΣ στο Θολό Σερρών.

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν με κάθε λαμπρότητα και παρουσία επισήμων τα εγκαίνια του Μουσείου Θρακικού Ελληνισμού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Ζίχνης, στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Θολού Νομού Σερρών. – Διαφήμιση –

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, οι Βουλευτές της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλειου, Φωτεινή Αραμπατζή και Θεόφιλος Λεονταρίδης, του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης,  εκπρόσωπος του Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Κώστα Μπούμπα και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ Αθανάσιος Μαλλιαράς, ενώ παρούσα την εκδήλωση ήταν και η Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Ν.Σερρών Ανθούλα Ευσταθοπούλου.

Στο πρόγραμμα των εγκαινίων συμμετείχε η χορωδία της Θρακικής Εστίας Ν.Σερρών με τραγούδια της Θράκης και συναυλία με το Μουσικό Σχήμα «Ήδωνες».

Στην κάμερα του serrespost.gr μίλησαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Αριστείδης Χρυσόπουλος και η Αντιπρόεδρος Β΄Λαογραφίας και Παράδοσης της ΠΟΘΣ Δήμητρα Μακρίδου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για προγραμματισμένες επισκέψεις στο Μουσείο μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Δήμητρα Μακρίδου στο 6944476088.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top