Δήμος Σερρών : Καταγγελία υπαλλήλου ΑΜΕΑ για δημοτικο σύμβουλο

5.jpg

Δημοτικός υπάλληλος ΑΜΕΑ του δήμου Σερρών προχώρησε σε καταγγελία στην πανελλήνια Ομοσπονδία ΑΜΕΑ .Καθώς όπως υποστηρίζει είναι θύμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς δημοτικού συμβούλου

Η καταγγελία

Δίχως λόγια πια……. 

Σέρρες 19-10-2021 

Δημοτικός υπάλληλος ΑΜΕΑ με προϋπηρεσία 23 έτη, δέχεται “απαράδεκτη” συμπεριφορά από την υπηρεσία, την διοίκηση του Δήμου Σερρών, λέγοντας του ότι, ” δεν σε θέλω στο γραφείο, είσαι ΑΜΕΑ, είσαι βαρίδι”, δημοτικός σύμβουλος λέει ”όχι πολλά ..πολλά, εδώ θα δουλεύεις, γιατί θα πάρω άλλα μέτρα? κλπ”.  

Μάλιστα! τους είπε κανείς αυτούς τους κυρίους και τις κυρίες ότι όταν κάποιος είναι ΑΜΕΑ δεν μπορεί να συναγωνιστεί, να αποδώσει το ίδιο με κάποιον που δεν είναι ΑΜΕΑ!! Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που το κράτος έχει ειδική μέριμνα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες!! Αναφέρουν παντού ότι, τον κάνανε ‘χάρη’ και αποσπάστηκε στον Δήμο και είναι βαρίδι??.  

Έγινε καταγγελία από την ομοσπονδία ΑΜΕΑ. Ποια ήταν η συμπεριφορά των διοικούντων μόλις το μάθανε. Αμέσως πήρανε τηλέφωνο και ζητούσαν να πάρει πίσω την καταγγελία!! αυτό τους ενδιέφερε μόνο… Τους υπενθυμίζω ότι, έχω τα τηλέφωνα, το όνομα της γυναίκας που πήρε τηλέφωνο και θέλω να ενημερώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του υπαλλήλου, δεν δεχόμαστε αυτές τις συμπεριφορές που θυμίζουν εποχές ‘σκοτεινές’. Να θυμίσω ότι, δεν ζούμε στην Σπάρτη, ούτε στην Γερμανία του Χίτλερ. Υποχρέωση μας να υπερασπιστούμε τα ατομικά δικαιώματα που απορρέουν από το Σύνταγμα μας.

ΥΓ. Να αναφέρω πως δέχθηκα κι εγώ “απαράδεκτη” επίθεση ως πληρεξούσιος δικηγόρος. Απαντώ δημόσια ότι, δεν τρομοκρατούμαι… απλά λυπάμαι για την δημοκρατία μας… 

Με τιμή 

 Γιάντσιος Ιωάννης – Δικηγόρος Σερρών, 6976639687           «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top