Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Μετα από μήνες η αποκατάσταση του οδοστρώματος στο Νέο Σούλι

33333-1-1392x1045-1.jpg

Συνεργεία του Δήμου Εμμανουήλ Παππά έπιασαν δουλειά για να κλείσει η μεγάλη τρύπα που άνοιξε στον κεντρικό δρόμο του Νέου Σουλίου.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους οι εργασίες θα διαρκέσουν αρκετούς μήνες με τον δρόμο να παραμένει κλειστός για μεγάλο διάστημα. Το νερό που διέρχεται από τον ορθογωνικό οχετό μήκους 700 μέτρων είναι ικανό να δημιουργήσει και μεγαλύτερα προβλήματα, γι’ αυτό θα γίνει αποξήλωση του οδοστρώματος γύρω από την τρύπα για να εντοπιστεί η βλάβη.

Για την χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης της ζημιάς ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας, αφού τόνισε ότι πρέπει να προηγηθούν μελέτες που θα αναδείξουν το μέγεθος του προβλήματος υπογράμμισε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών: «Έχουμε έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, γιατί ο οχετός είναι ένα δίκτυο όμβριων υδάτων. Θα πρέπει να δούμε πόσο θα στοιχίσει η αποκατάσταση της ζημιάς για να έχουμε μια τάξη μεγέθους του ποσού και μετά θα πρέπει, γιατί τα οικονομικά της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν αντέχουν τέτοιου είδους επεμβάσεις, να χρηματοδοτηθούμε στα πλαίσια της θεομηνίας στους κωδικούς είτε από το Υπουργείο Εσωτερικών είτε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top