Δήμος Νέας Ζίχνης : Μεικτη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου

mpozis_dimarxeio.jpg

Συνεδριάζει την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 13:00 το δημοτικό συμβούλιο Νέας Ζίχνης .
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τις παρακάτω προϋποθέσεις

-ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για όσους έχουν καταθέσει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης

-ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ για όσους δεν κατέθεσαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

1.Τροποποίηση (10η) του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

2.Έγκριση της έκθεσης εσόδων-εξόδων (3ου) τριμήνου έτους 2021 του Δήμου, για τον έλεγχο της υλοποίησης του προϋπολογισμού  οικονομικού έτους 2021.

3.Έγκριση διενέργειας της δαπάνης και διάθεσης της πίστωσης για την προμήθεια δάφνινων στεφανιών κατάθεσης για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

4.Επικαιροποίηση ή καταγραφή τυχόν μεταβολών που έχουν επέλθει από την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2011 στο Φύλλο Αυτοτελούς Οικισμού (ΦΑΟ) του Δήμου Νέας Ζίχνης.

5.Διατύπωση γνώμης για το έργο με τίτλο «Διαβίβαση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων φακέλου ΜΠΕ, μέσω ΗΜΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου συνολικής ισχύος 16,322MW,της εταιρίας ΕΓΝΑΤΙΑ ΓΚΡΟΥΠ ΑΕ», που υποβλήθηκε στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ) και έλαβε την Περιβαλλοντική Ταυτότητα (ΠΕΤ) 2104506429, που θα εγκατασταθεί στη θέση αγροτεμαχίου Σφελινός 1,2,3,4.6 της κοινότητας Σφελινού, Δ.Ε. Νέας Ζίχνης, Δήμου Νέας Ζίχνης, ΠΕ Σερρών» (υποκατηγορία Α2-Ομάδα 10η : Ανανεώσιμες πήγες ενέργειας, με Α/Α 02).

6.Διατύπωση γνώμης για το έργο με τίτλο «Διαβίβαση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων φακέλου ΜΠΕ, μέσω ΗΜΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου συνολικής ισχύος 35MW,της εταιρίας ΠΙΒΟΤ ΣΟΛΑΡ Ι.Κ.Ε.», που υποβλήθηκε στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ) και έλαβε την Περιβαλλοντική Ταυτότητα (ΠΕΤ) 2107591220, που θα εγκατασταθεί στην εκτός σχεδίου περιοχή, στη θέση «Αλιστράτη», Δ.Ε. Αλιστράτης, Δήμου Νέας Ζίχνης, ΠΕ Σερρών» (υποκατηγορία Α2-Ομάδα 10η : Ανανεώσιμες πήγες ενέργειας, με Α/Α 02).

7.Διατύπωση γνώμης για το έργο με τίτλο «Διαβίβαση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων φακέλου ΜΠΕ, μέσω ΗΜΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου συνολικής ισχύος 35MW,της εταιρίας ΠΙΒΟΤ ΣΟΛΑΡ Ι.Κ.Ε.», που υποβλήθηκε στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ) και έλαβε την Περιβαλλοντική Ταυτότητα (ΠΕΤ) 2107591329, που θα εγκατασταθεί στην εκτός σχεδίου περιοχή, στη θέση «Αλιστράτη-Σπήλαιο», Δ.Ε. Αλιστράτης, Δήμου Νέας Ζίχνης, ΠΕ Σερρών» (υποκατηγορία Α2-Ομάδα 10η : Ανανεώσιμες πήγες ενέργειας, με Α/Α 02).

8.Διατύπωση γνώμης για το έργο με τίτλο «Διαβίβαση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων φακέλου ΜΠΕ, μέσω ΗΜΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου συνολικής ισχύος 24,40MW,της εταιρίας NOTIAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που υποβλήθηκε στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ) και έλαβε την Περιβαλλοντική Ταυτότητα (ΠΕΤ) 2105537126, που θα εγκατασταθεί στη θέση «Ασβεστόρεμα», Δ.Ε. Αλιστράτης, Δήμου Νέας Ζίχνης, ΠΕ Σερρών» (υποκατηγορία Α2-Ομάδα 10η : Ανανεώσιμες πήγες ενέργειας, με Α/Α 01).

9.Διατύπωση γνώμης για το έργο με τίτλο «Διαβίβαση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων φακέλου ΜΠΕ, μέσω ΗΜΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου συνολικής ισχύος 19,50MW,της εταιρίας NOTIAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που υποβλήθηκε στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ) και έλαβε την Περιβαλλοντική Ταυτότητα (ΠΕΤ) 2105535823, που θα εγκατασταθεί στη θέση «Λατομείο», Δ.Ε. Αλιστράτης, Δήμου Νέας Ζίχνης, ΠΕ Σερρών» (υποκατηγορία Α2-Ομάδα 10η : Ανανεώσιμες πήγες ενέργειας, με Α/Α 01).

10.Εξέταση αίτησης της εταιρείας «ΙΔΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.» περί μίσθωσης δημοτικής έκτασης για την εγκατάσταση δύο φωτοβολταϊκών πάρκων στην θέση ‘Περτωτό 1’ και ‘Πετρωτό 2’ ισχύος 74,76MW και 62,9MW αντίστοιχα.

11.Συμπλήρωση της υπ’αριθμ.18/2021 απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με τον ακριβή προσδιορισμό του χρόνου έναρξης των δηλώσεων περί διαγραφής των τελών καθαριότητας και φωτισμού σε σταύλους και γεωργικές αποθήκες και την επιστροφή των αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών.

                                                                              Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

                                                                                        Δρακούλη Κωνσταντινιά

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top