Σέρρες : Επετειακή συναυλία – Τα ελληνικά τραγούδια του ’40

POSTER-40.png

Μια εξαιρετική επετειακή συναυλία έντεχνης ελληνικής μουσικής δημιουργίας με πατριωτικό περιεχόμενο της περιόδου του ‘40 -‘44, έτσι όπως εκφράζεται τόσο στην ελαφρά όσο και στην πιο λόγια μουσική της εποχής, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20:30 στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών.

Την εκδήλωση με θέμα: «Τα ελληνικά τραγούδια του ‘40» διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), σε συνεργασία με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών.

Στη συναυλία, την οποία επιμελείται και προλογίζει ο Άγγελος Μάρκου, θα συμμετέχουν :

Ελισσώ Ντάβλη – Μέτσο Σοπράνο

• Άγγελος Μάρκου –  Λυρικός Βαρύτονος

• Μαρία Τσιαντούλα –  πιανιστική συνοδεία

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν έργα των κάτωθι συνθετών: Θ. Σακελαρίδης, Ι. Ριτσιάρδης, Μ. Σουγιούλ, Ν. Χατζηαποστόλου, Μ. Θεοφανίδης, Τ. Οικονομίδης, Κ. Γιαννίδης, Γ. Κωνσταντινίδης Γ. Καζάσογλου, Α. Ευαγγελάτος, Π. Καρρέρης.

Όσοι βρεθούν το βράδυ της Παρασκευής στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό επετειακό αφιέρωμα με τα τραγούδια των καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και της αστυνομικής ταυτότητας.παιδιά από 5 έως 11 ετών μπορούν να μπουν με την επίδειξη Self Test, ενώ από 12 ετών και άνω με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία του Covid 19.

                                                                                                Από το Γραφείο Τύπου

                                                                                                 της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top