Τα ποσοστά των τριών μονομάχων για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ

GPapandreou-time_Protagon-750x375-1.jpeg

Μετά την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ τα δεδομένα και οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει.

Όλοι συμφωνούν ότι μιλάμε για μια μάχη τριών, καθώς Παπανδρέου, Λοβέρδος και Ανδρουλάκης έχουν μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές. Ένα πρόσωπο από τα πιο έμπειρα και έγκριτα στην Ελλάδα στον τομέα των δημοσκοπήσεων για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και τα ποσοστά των υποψηφίων είπε:

  • Καταρχάς μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση με αναλυτικά ποσοστά για όλους τους υποψήφιους αρχηγούς
  • Τα νούμερα που θα δούμε θα προκαλέσουν έκπληξη σε πολλούς
  • Ο Γιώργος Παπανδρέου προηγείται
  • Η εκτίμησή του είναι ότι το προβάδισμα του ΓΑΠ θα είναι γύρω στις 5 μονάδες από τον δεύτερο. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ακολουθεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη στην τρίτη θέση, αλλά ο τελευταίος αυξάνει διαρκώς τη δυναμική του τις τελευταίες μέρες
  • Οι αναποφάσιστοι που είχαν αποφασίσει να ψηφίσουν Φώφη Γεννηματά κρατούν το κλειδί των εκλογών. Αν επιλέξουν Γιώργο Παπανδρέου σε ποσοστό άνω του 60% το παιχνίδι έχει τελειώσει. Αν όμως «κλείσουν το μάτι» στον Νίκο Ανδρουλάκη, τότε το ντέρμπι θα είναι μεγάλο μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top