Μην διεκδικείτε ερωμένες υπουργών. Κινδυνεύετε…

main-1.webp

Η κατανόηση είναι για τους κοινούς θνητούς. Και όχι για τους υπουργούς του επιτελικού κράτους.

Μπορεί λοιπόν η κοινωνία να προοδεύει και πλέον το παρελθόν μίας γυναίκας να θεωρείται αυτονόητο σε μία σχέση, όχι όμως εάν επηρεάζει «συντηρητικούς αξιωματούχους». Τώρα τι σόι «συντηρητικός» είναι αυτός που τρέχει σε διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης για να ζήσει ερωτική περιπέτεια, μακριά από το άβατο της δικής του εστίας, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο…

Θα μου πείτε, εδώ η συντηρητική κυβέρνηση κατήργησε για πρώτη φορά παρελάσεις και λιτανείες, στα τσιλιμπουρδίσματα θα κολλούσε; Ίσως είναι κι αυτό ένα δείγμα «προόδου».

Άσχετα εάν η όλη υπόθεση παραπέμπει στο γνωστό άσμα του Φλωρινιώτη:

Να απατάς τον άντρα σου
είναι συνηθισμένο.
Να απατάς τον εραστή
πού το `χεις βρει γραμμένο;

Όταν λοιπόν ο ερωτιάρης υπουργός βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο κατά την έξοδο του από το διαμέρισμα με τον εραστή, του γύρισε το μάτι.

Δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς τι μεσολάβησε, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο εραστής – αντίζηλος του υπουργού, βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα, αφού είχε ήδη ανοιχτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη. Απόδειξη ότι η ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να κινηθεί  αστραπιαία, εάν το επιθυμεί. Με μεγάλο ωφελημένο φυσικά τον υπουργό που ζει τον έρωτά του πλέον ανενόχλητος.

Φανταστείτε να δούμε στο μέλλον καμιά εξεταστική για παρέμβαση στη δικαιοσύνη και τον λεγάμενο να φιγουράφει στα κρατικά ΜΜΕ ως άλλος «Μιωνής»! Διότι όταν σκάβεις το λάκο του άλλου, ενδέχεται να πέσεις ο ίδιος μέσα, σύμφωνα με την γνωστή παροιμία…

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top