Σέρρες : Επανεκλογή Άνδρ. Μπαρακλή στο Δ.Σ. της ΕΟΒΕΑΜΜ

247377382_604573420879274_1264474131757242354_n-1.jpg

Με πολύ καλή σειρά επανεκλέγεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Δ.Σ. της ΕΝΙΑΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ (ΕΟΒΕΑΜΜ) το μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ Ανδρέας Μπαρακλής.

Στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Κλαδικής Ομοσπονδίας ΕΟΒΕΑΜΜ, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕE, στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2021 το παρών από τις Σέρρες έδωσαν σύσσωμα τα μέλη των εκλεγμένων αντιπροσώπων από την Ένωση Επισκευαστών Οχημάτων Σερρών και τον Σύλλογο Επισκευαστών Αμαξωμάτων Και Βαφέων Αυτοκινήτων Ν.Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής συνέλευσης χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΟΕΒΕΣΣ, Γιώργος Ασημώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στις κοινές αγωνίες και στα κοινά συμφέροντα των επαγγελματιών που πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσα από ένα ενιαίο μέτωπο διεκδίκησης, ενώ αναφερόμενος στα προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο κλάδος ο κλάδος των επισκευαστών έκανε αναφορά στο ενεργειακό ζήτημα, αλλά και στην αύξηση των τιμών στις χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες, που δεν μπορεί ούτε να απορροφηθεί από τους επαγγελματίες, ούτε όμως και να μετακυλήσει εξ’ ολοκλήρου στον καταναλωτή.

Για την επιτυχή τους παρουσία στις εκλογές του πανελληνίου, κλαδικού τους οργάνου, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήριος Κοτσαμπάς και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εύχονται αμφότερα στα δύο σωματεία, στην Ένωση Επισκευαστών Οχημάτων Σερρών και στο Σύλλογο Επισκευαστών Αμαξωμάτων Και Βαφέων Αυτοκινήτων Ν.Σερρών, φώτιση και καλή δύναμη στη νέα θητεία που ξεκινά, δεσμευόμενοι παράλληλα για στήριξη και αλληλεγγύη στον κοινό αγώνα των συνδικαλιστικών διεκδικήσεων.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top