Σέρρες : Θ. Καμπούρης, Δ. Παυλάκη και Π. Φαρμάκης εκλέγονται στο Δ.Σ. της ΠΟΚΚ

248319997_1414217342306456_3946887434024204328_n.jpg

Μεγάλη η επιτυχία για το Σωματείο των Κρεοπωλών των Σερρών, αφού κατάφερε να εκλέξει 3 μέλη στο νέο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ). Ο λόγος για τον Πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλών και β΄ Αντιπρόεδρο της ΟΕΒΕΣΣ, Θεοφάνη Καμπούρη, τον Α’ Αντιπρόεδρο του Σωματείου, Παύλο Φαρμάκη και την ταμία του Σωματείου Διαλεχτή Παυλάκη, η οποία μάλιστα ήρθε τρίτη σε ψήφους και ανέλαβε ως μοναδική γυναίκα στο Δ.Σ. τη θέση του ταμία ΚΑΙ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΚΚ.

Το 39ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΠΟΚΚ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στην Αθήνα, στην Αίθουσα συνεδριάσεων της ΓΣΕΒΕΕ, με τα μέλη της κλαδικής Ομοσπονδίας να καταφθάνουν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα για να συζητήσουν φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο τους και να θέσουν μέσα από τις αρχαιρεσίες τα θεμέλια μιας νέας εποχής για την ΠΟΚΚ. 

Για την εξαιρετικά επιτυχημένη τους παρουσία στο 39ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΠΟΚΚ και την πανηγυρική τους εκλογή στο Δ.Σ. ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήριος Κοτσαμπάς και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εύχονται από καρδιάς μια επιτυχημένη θητεία με σημαντικές πρωτοβουλίες και ενέργειες για την προώθηση των αιτημάτων του κλάδου και μέσω συλλογικής προσπάθειας την κατά συνέπεια ανάπτυξη όλων των επαγγελματιών.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top