ΚΙΝΑΛ : Κάποιος να τους πει ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός

gennimata-loverdos-intime-1024x570-1.jpg

Κάποιον να τους πει ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός αναζητούν οι εν δυνάμει αρχηγοί του θρυλικού ΚΙΝΑΛ.

Κι αυτό καθότι τα εγχώρια συμφέροντα είναι απασχολημένα με τη φυσική τους διάσωση (ο σώζων εαυτόν διασωθήτω- και οι ίδιοι διαισθάνονται πλέον την ασημαντότητά τους) με αποτέλεσμα ουδείς να αναλαμβάνει την ευθύνη να υποδείξει τον νέο αρχηγό. Κάποιος επιτέλους πρέπει να υποδείξει στους αρχηγούς ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός.

Γράφει ο Εnjoy Your Life

Στο μεταξύ σοκ έχει προκαλέσει η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου σύμφωνα με την οποία>

-Στις 3 Οκτωβρίου είδα για τελευταία φορά τη Φώφη. Έδειχνε μια χαρά….

(Τι συνέβη και κατέρρευσε τόσο γρήγορα;)

Μιλώντας την Κυριακή ο Ανδρέας Λοβέρδος στη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη και στον τηλεοπτικό σταθμό OpenTv δήλωσε ότι «η χώρα δεν έχει αντιπολίτευση. Όσο ο Μητσοτάκης έχει απέναντί του τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει τον Τσίπρα και επικρατεί. Έχω υποσχεθεί ότι εάν οι πολίτες με προτιμήσουν, η παράταξη μας θα υπερδιπλασιάσει τις δυνάμεις της και εμείς θα γίνουμε δύναμη εξουσίας και ο προοδευτικός πρωταγωνιστής της χώρας».

Επεσήμανε ακόμη ότι «εκδοχή συντηρητικής συγκυβέρνησης δεν τίθεται από κανέναν. Τίθεται όμως από ορισμένους σενάριο συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν εκλεγώ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί».

Ο κ.Λοβέρδος προανήγγειλε επίσης ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα. «Εμείς πιστεύουμε στις ανοικτές διαδικασίες. Εάν προτιμηθώ, με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα μέλη μας θα συμμετέχουν στις αποφάσεις με άμεσα και γρήγορα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα» είπε συγκεκριμένα. Αναφορικά με τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου ο Α.Λοβέρδος κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά και επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη που εκλέγει από το 2004 πρόεδρο με την πιο ανοικτή διαδικασία. Όπως χαρακτηριστικά είπε «στις 5 Δεκεμβρίου ψηφίζουν τα μέλη μας και όλοι οι φίλοι μας. Όποιος θέλει να ψηφίσει έρχεται και είτε εγγράφεται ως μέλος είτε ψηφίζει ως φίλος με την αστυνομική του ταυτότητα. Καλώ τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν μαζικά για μια καλύτερη Ελλάδα».

Ιδιαιτέρως ανθρώπινη ήταν και η στιγμή που ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στην απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Μιλώντας μάλιστα για τη συνεργασία τους αποκάλυψε ότι με εξαίρεση τη συζήτηση που είχαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών όλες οι άλλες συζητήσεις τους γίνονταν σε κλίμα γρήγορης συνεννόησης και η διάρκεια τους δεν ξεπερνούσε το ενάμισι λεπτό.

«Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε κανονικά και εμείς δουλεύουμε τους στόχους μας έως τις 5 και 12 Δεκεμβρίου και πορευόμαστε με βάση αυτό το χρονοδιάγραμμα με τις θέσεις και τις προτάσεις που έχουμε για την επόμενη ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το πώς θα πορευτεί το κόμμα έως τις εκλογές και αν θα γίνει εκλογή νέου προέδρου για να αντικαταστήσει τη Φώφη Γεννηματά, ο κ. Γερουλάνος σχολίασε ότι υπάρχουν διάφορες επιλογές στην ΚΟ (ωστόσο ο ίδιος δεν ανήκει). «Ας τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους και είμαι σίγουρος θα επικρατήσουν νηφάλιες δυνάμεις».

Σχετικά με την υποψηφιότητα του είπε ότι θα τιμήσει όσους την υπέγραψαν και γι’ αυτό «θα πάω έως το τέλος».

«Το ότι δεν είμαι στη Βουλή δεν είναι λόγος για να μην στηρίξει κάποιος την υποψηφιότητα μου. Θεωρώ ότι η ΚΟ έχει τεράστιες δυνατότητες να κουβαλήσει το βάρος μέχρι τις επόμενες εκλογές και θα γίνει σαφέστατα σε συνεργασία με το κόμμα».

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών μετά τις εκλογές, ο κ. Γερουλάνος δήλωσε: «Εάν πιστεύουμε ότι αυτή η αποσυγκέντρωση της εξουσίας είναι το τροχοπαίδι της ελληνικής της κοινωνίας, τότε θα πας σε οποιαδήποτε συζήτηση με αυτή την ατζέντα και θα πεις: «Παιδιά είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε μια μεγάλη τομή στην κοινωνία τώρα; Είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε με τις πραγματικές παθογένειες του συστήματος κι να σταματήσουμε να κρατάμε την εξουσία επτασφράγιστη στα χέρια μας;Και εκεί θα δεις πώς θα ανταποκριθούν οι άλλοι και θα δεις τι δυνατότητα διαπραγμάτευσης έχεις»

https://kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top