Συγκλήθηκε για πρώτη φορά η οργανωτική επιτροπή του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

nodeserrwn.jpg

Για πρώτη φορά συγκλήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, η οργανωτική επιτροπή για το 14ο Συνέδριο του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου. Συζητήθηκαν λεπτομέρειες για τα οργανωτικά του Συνεδρίου, αλλά και τα πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά που αυτό θα έχει.

Μάλιστα μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ευάγγελος Μεϊμαράκης δήλωσε:

«Μόλις ολοκληρώσαμε τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την κορυφαία διαδικασία του κόμματος, διαλόγου του Συνεδρίου μας. Ενός Συνεδρίου το οποίο συμπίπτει, πλέον, με μια περίοδο που δημιουργείται ένα νέο πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να κινηθούμε και γι’ αυτό ακριβώς συζητήσαμε όλα εκείνα τα ζητήματα τα οποία μας αφορούν τεχνικά και πολιτικά.

Πολιτικά θεωρούμε ότι μετά από 2 χρόνια πολλών κρίσεων που η Κυβέρνηση διαχειρίστηκε επιτυχώς, οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις, λογικές, ουσιαστικές και με επιχειρήματα. Και αυτό μας δίνει την ευκαιρία, εμείς, να δώσουμε αυτές τις απαντήσεις στους πολίτες και να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τη διαφορά μας από τις ακραίες φωνές και τις λαϊκίστικες φωνές που δεν δίνουν λύσεις.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία το Συνέδριό μας, το οποίο θα αποτελέσει και την αφετηρία για νέες μάχες, νέες περιόδους και για ανάπτυξη και οικονομία στην χώρα για όλους και με κοινωνική δικαιοσύνη».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top