Πανσερραικος μπάσκετ : Νέος; προπονητής Ο Γιώργος Μασλαρινός

-πανσερραϊκός-1540.jpg

Η διοίκηση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον σερραϊκής καταγωγής προπονητή Γιώργο Μασλαρινό.

O Γιώργος Μασλαρινός γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1974 στη Σουηδία με καταγωγή από την περιοχή της Νιγρίτας.  Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση.Ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από την ομάδα του ΒΑΟ, ενώ από το 1992 αγωνίσθηκε στην ομάδα του ΑΡΗ και στην συνέχεια το 1996 στην ομάδα του FORLI (Ιταλία). Το 1997 επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίσθηκε στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος (1999). Συνέχισε στην ομάδα του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο ΣΑΠΟΡΤΑ (2001). Ακολούθως, αγωνίσθηκε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος (2004) και αργότερα στην ομάδα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη αγωνίσθηκε με την ομάδα του ICBS. Χρίστηκε διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες από κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ έως κατηγορία ΝΕΩΝ με επιτυχίες όπως το 2ο Πανευρωπαϊκό Παίδων.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ)

Το 2010 ίδρυσε τον Αθλητικό Όμιλο Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ που απευθύνετε σε νέους αθλητές στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και χαντμπολ.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top