Το ΚΙΝΑΛ κινδυνεύει να χάσει το momentum – Η μετεκλογική ενότητα κτίζεται προεκλογικά!

a5ff44cb1dbd63e078816c3ab03ae56e_L.webp

«Διαλυτικά» φαινόμενα στη Χαριλάου Τρικούπη και μάχες μηχανισμών – Θα …κατορθώσουν να χύσουν την καρδάρα που γέμισαν με την παρακαταθήκη της Φώφης και τις 83.000 υπογραφές;

Το επισημάναμε και χθες: Στη Χαριλάου Τρικούπη κινδυνεύουν σοβαρά να χύσουν από την καρδάρα το γάλα που μάζεψαν αίφνης το προηγούμενο διάστημα, με τη συγκίνηση και το θαυμασμό που προκάλεσε με τη στάση της η Φώφη Γεννηματά, με την είσοδο του Γιώργου Παπανδρέου στον προεκλογικό αγώνα και, εν συνεχεία, με τον μεγάλο αριθμό υπογραφών στήριξης των υποψηφίων για την ηγεσία. Υπογραφές που ξεπέρασαν τις 83.000 και που αν αθροιστούν και αυτές που συγκέντρωσε ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πάνω από 100.000-γεγονός που οδηγούσε στην αισιόδοξη για τη Χαριλάου Τρικούπη πρόβλεψη πως στις εσωκομματικές εκλογές θα ψηφίσουν πάνω από 200.000 μέλη και φίλοι, ίσως δε να αγγίξουν και τις 300.000!

Μέσα σε λίγες ωστόσο ημέρες από την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα των υποψηφίων για την ηγεσία, το κλίμα, στην καλύτερη περίπτωση δεν είναι το ίδιο. Τα φαινόμενα, μάλιστα, που παρατηρούνται είναι από ανησυχητικά μέχρι «διαλυτικά».

– Το κοινό ντιμπέιτ των υποψηφίων ναυάγησε (δεν εξετάζουμε εδώ με ποίων την ευθύνη)!

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top