ΔΗΠΕΘΕ Σερρών :Θεατρικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους

dipethe-2γμγη.jpg

 Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών για την χειμερινή σεζόν 2021- 22 προγραμματίζει την έναρξη λειτουργίας θεατρικών εργαστηρίων με εξειδικευμένους ανθρώπους τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη του θεάτρου και απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε παιδιά Δημοτικού και εφήβους.

Στόχος των εργαστηρίων είναι μέσα από θεατρικά μαθήματα, όπως η υποκριτική, η κίνηση , η χορογραφία, ο αυτοσχεδιασμός, το θεατρικό παιχνίδι, παιχνίδια ρόλων και χαρακτήρων κ.α. οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν τα εκφραστικά τους μέσα , τις δεξιότητές τους, την δημιουργικότητα, να ξεδιπλώσουν τη φαντασία, να ανοιχτούν και να κοινωνικοποιηθούν.Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν ,θα λειτουργήσουν σύμφωνα με όλους τους υγειονομικούς κανόνες όπως αυτά ορίζονται με την από 04/10/21 , Α.Π εισερχόμενα 473468 οδηγία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων σε κάθε τμήμα είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής προκειμένου να οργανωθεί εγκαίρως ο αριθμός των τμημάτων που θα λειτουργήσουν.

Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας στο email: dipetheserron@gmail.com , ονοματεπώνυμο, ηλικία, email και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο: 2321054268(εργάσιμες μέρες και ώρες γραφείου) .

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών έως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021.
Τα μαθήματα των θεατρικών εργαστηρίων θα γίνονται στις σκηνές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια»
Το πρόγραμμα των εργαστήριων θα καταρτισθεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους διδάσκοντες.
Η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top