Δήμος Σερρών: Checkpoint για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στην Πλατεία Ελευθερίας

7e34d0cfda370e5b0da7bc540938c123_L.jpg

Η 1η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS δίνοντας έτσι κάθε χρόνο την ευκαιρία να επικεντρώνεται η προσοχή των πολιτών σε μια κοινή και αειφόρο προσπάθεια εξάλειψης της πανδημίας.

Το Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με την ΠΡΑΞΙΣ, τον Όμιλο ΟΥΝΕΣΚΟ Σερρών και τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» – συνδιοργανώνουν εκδήλωση “ Checkpoint- Κέντρο Πρόληψης και εξέτασης για τον HIV” η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρες 10:00 με 14:00 στην πλατεία Ελευθερίας.

Στο πλαίσιο της δράσης θα γίνει ενημέρωση του κόσμου για την πρόληψη της HIV λοίμωξης, ενώ κινητή μονάδα θα πραγματοποιεί ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις.

Η δράση αυτή αποβλέπει στη μείωση της σχετιζόμενης με τον HIV νοσηρότητας και θνητότητας, την εξάλειψη των ανισοτήτων και του στίγματος και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για την υιοθέτηση υγιούς και ασφαλούς στάσης και συμπεριφοράς.

Η ανοικτή εκδήλωση «Checkpoint- Κέντρο Πρόληψης και εξέτασης για τον HIV» θα υλοποιηθεί λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφάλειας κατά του COVID-19.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top