Δήμος Βισαλτίας : Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Τερπνή

cover-768x768-1.jpg

Ο Αη Βασίλης θα μοιράσει δώρα! Face painting, ανιματέρ, ζωγραφική, bazaar, εδέσματα και κεράσματα!

Η Τοπική Κοινότητα της Τερπνής και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού Σχολείου της Τερπνής σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνουν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, στις 16:00 στην Κεντρική Πλατεία της Τερπνής υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας, Αθανάσιος Μιχαλάκης θα σηματοδοτήσει την έναρξη της γιορτής με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και θα ακολουθήσει μια μοναδική γιορτή για όλα τα παιδιά της Τερπνής.

Ο Αη Βασίλης με το άλογο του θα μοιράσει δώρα. Face painting και ανιματέρ αποτελούν μέρος της γιορτής. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να γράψουν το γράμμα τους στον Αη Βασίλη και να δημιουργήσουν τις χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές τους.

Παράλληλα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου θα έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο bazaar, θα σας κεράσουν διάφορα εδέσματα και ζεστό καφέ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top