Απέτυχε η υποχρεωτικότητα – Μόλις το 14% έκλεισε ραντεβού!

1_1.jpg

Την ώρα που τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ «βλέπουν» ουρές έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα και χρησιμοποιούν παλιές εικόνες (Δεκέμβρη μήνα έδειξαν πολίτες με βερμούδες) ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, έριξε «ρουκέτα» σε ζωντανή μετάδοση, καθώς ομολόγησε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους πολίτες άνω των 60 ετών απέτυχε! 

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους πολίτες άνω των 60 ετών έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν μήνα, παρόλα αυτά σύμφωνα με τον Α.Εξαδάκτυλο ελάχιστοι έχουν προσέλθει στα εμβολιαστικά κέντρα. 

Να θυμίσουμε εδώ ότι η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, είχε παραδεχθεί ότι είχε αποτύχει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους υγειονομικούς

Ο Α.Εξαδάκτυλος κατά λέξη είπε τα εξής:

«Δυστυχώς και χωρίς να θέλω να χαλάσω αυτό το κλίμα ευωχίας που υπάρχει με την αύξηση των εμβολιασμών, από τους 600.000 ανεμβολίαστους άνω των 60, οι 88.000 μόνο έχουν κλείσει ραντεβού. Κάτι λιγότερο δηλαδή από το 1/6. Αυτό δεν είναι καλό».

«Άρα έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας», είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μεταφέροντας το κλίμα από το «παγωμένο» στούντιο.

Να σημειώσουμε ότι περίπου το 14% έχει κλείσει ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κάνει το εμβόλιο. 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top