Ποδαρικό για το 2022 με Κυριάκο σε πανελλαδική μετάδοση σκέφτονται στο Μαξίμου

-λήψης.jpg

Θα βγάλουν μπροστά τον πρωθυπουργό για να αναπτερώσουν το ηθικό των Ελλήνων;

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα συζητείται στην επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου. Έχοντας ως δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει το ισχυρό χαρτί για την κυβέρνηση, σκέφτονται πραγματικά κάτι ρηξικέλευθο, πέραν του συνηθισμένου πρωθυπουργικού μηνύματος για το νέο έτος.

Εκτός λοιπόν από το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη από το πρωθυπουργικό γραφείο, με το οποίο θα στέλνει τις ευχές του στους Έλληνες για το 2022, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε τον πρωθυπουργό να κάνει την αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος, το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου. Πιθανότατα, στον δημόσιο εορτασμό του Δήμου Αθηναίων.

Στο Μαξίμου πιστεύουν ότι οι Έλληνες νιώθουν ασφάλεια και τύχη βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα πάντα με τα δημοσκοπικά ευρήματα που ακολούθησαν τα  διαγγέλματα του. Έχοντας λοιπόν ως δεδομένο ότι η ψυχολογία ενός έθνους είναι εξαιρετικά σημαντική τόσο για την οικονομική όσο και για την κοινωνική ανάκαμψη, οι γκουρού της επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου, θεωρούν ότι οι Έλληνες θα νιώσουν ευτυχία και αισιοδοξία, εάν τους κάνει «ποδαρικό» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αλλαγή του χρόνου. Αυτό που ο λαός το αποκαλεί «γούρι».

Το μόνο πρόβλημα σε αυτό το σχέδιο, είναι ότι θα απαιτηθεί η φυσική παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον εορτασμό. Δηλαδή, ο Κυριάκος θα πρέπει να μείνει στην Αθήνα για το εορταστικό διήμερο. Πράγμα που συνήθως το αποφεύγει, διότι λόγω του εξαιρετικά βεβαρημένου προγράμματος του, ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί αυτές τις ελάχιστες ημέρες ξεκούρασης, που δεν υπερβαίνουν στην καλύτερη περίπτωση τις τρεις την εβδομάδα, για μικρές αποδράσεις.

Δεύτερο πρόβλημα, αλλά όχι τόσο σοβαρό, θα είναι η δυσαρέσκεια του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος οπωσδήποτε θα αντιδράσει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάω για μια ιδέα υπό συζήτηση, η οποία έχει μεν υποστηρικτές, αλλά δεν έχει εγκριθεί μέχρι αυτή τη στιγμή από τον πρωθυπουργό.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top