Νοσοκομειο Σερρών : Χορηγία κρέατος από το Σωματείο Κρεοπωλών

somateio-kreopolon7220-min.jpg

Πράξη αγάπης και αλληλεγγύης από το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Σερρών, που, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, έλαβε την απόφαση να στηρίξει τους νοσούντες του Νοσοκομείου των Σερρών, χορηγώντας μεγάλη ποσότητα κρέατος.

Το Σωματείο των κρεοπωλών είναι ένας κοινωνικά ευαισθητοποιημένος συνδικαλιστικός φορέας, που αφουγκράζεται τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και αναλαμβάνει συχνά ανάλογες δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα, απευθυνόμενο σε όλες τις παθογενείς και εν ανάγκη ομάδες της τοπικής κοινωνίας των Σερρών.

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της χθεσινής (15/12/2021) γενικής συνέλευσης του Σωματείου, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε και ο τρόπος προσφοράς και στήριξης των πασχόντων, σε μία περίοδο μάλιστα που εν μέσω covid οι ασθενείς του Νοσοκομείου Σερρών όλο και αυξάνονται και οι αντοχές του ιδρύματος υγειονομικής περίθαλψης συνεχώς δοκιμάζονται.

Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των κρεοπωλείων, που επίσης αποφασίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ξεκινάει από την ερχόμενη Κυριακή και θα ανακοινωθεί αναλυτικά τις προσεχείς ημέρες.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top