Επιμελητήριο Σερρών : Οι δράσεις για τα Χριστούγεννα

267153723_4712941705410190_3218928377200939493_n.jpg

Τα γιορτινά του «φόρεσε» το Επιμελητήριο Σερρών! Το


επιβλητικό Επιμελητηριακό Μέγαρο κερδίζει τις εντυπώσεις με τον περίτεχνο και φωτεινό στολισμό του, ενώ παράλληλα το Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» βάζει σε εορταστικό κλίμα όλους τους επισκέπτες της πόλης.
Μετά από την περσινή δύσκολη χρονιά που η πανδημία δεν επέτρεπε τίποτα γιορτινό, φέτος το Επιμελητήριο φόρεσε τα καλά του και σε συνδυασμό με τον όμορφο στολισμό της πόλης, ενισχύει το εορταστικό κλίμα και τονώνει την κίνηση στην αγορά.

Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν και φέτος λόγω του κορονοϊού το Επιμελητήριο διοργανώνει κάποιες λιτές δράσεις. Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες κοντά στους Σερραίους επιχειρηματίες του νομού, μοιράζοντάς τους συμβολικά ευχετήριες κάρτες και γούρια. Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 19.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συναυλία μπροστά στο Επιμελητήριο και την Παρασκευή χαρούμενες παιδικές φωνές θα ψάλλουν τα κάλαντα στον Αθανάσιο Μαλλιαρά.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβουλίου και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Σερρών εύχονται ολόψυχα «Καλά Χριστούγεννα με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία»

https://infonews24.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top