Πιέζουν τα συμφέροντα να επιστρέψουν τα ορφανά Σημίτη

Androulakis-Kinal_Pasok_radar-1-750x375-1.jpeg

Πιέσεις από ισχυρά επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα δέχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, προκειμένου να δεχθεί στο ΠΑΣΟΚ, τα ορφανά Σημίτη που είχαν εγκαταλείψει το κόμμα και φλέρταραν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να εξασφαλίσουν μια θέση στην κυβέρνηση.

Βέβαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε το λάθος να υπουργοποιήσει τοξικά πρόσωπα που είχαν συνδεθεί με τη διακυβέρνηση Σημίτη με αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι προβεβλημένοι παράγοντες της Κεντροαριστεράς να μείνουν στα αζήτητα.

Τώρα για να εξασφαλίσουν την επιστροφή τους τα ορφανά Σημίτη στα κοινοβουλευτικά έδρανα και να αποκτήσουν ρόλο, εμφανίζονται ως ετοιμοπόλεμοι στρατιώτες, έτοιμοι να υπερασπιστούν τα… ιδανικά του Σοσιαλισμού.

Ο Ανδρουλάκης όμως δεν είναι διατεθειμένος να κάνει υποχωρήσεις, γιατί αν δώσει το πράσινο φως να επιστρέψει όλο αυτό το σκυλολόι, τότε το ΠΑΣΟΚ από το 15%, θα βρεθεί και πάλι στο 5%.

Παράλληλα,  αρνήθηκε την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ γνωστή παρουσιάστρια τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας.

Πάντως ο Ανδρουλάκης της πρότεινε τη θέση, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της ήταν κομματάρχης του Λοβέρδου στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

 Radar.gr.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top