Σέρρες : Συνάντηση εκπροσώπων της Εστίασης με τον Αστυνομικό Διευθυντή

-Τσιώτας.jpg

Τους εκπροσώπους της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών υποδέχτηκε σήμερα (22/12/2021) το πρωί ο Αστυνομικός Διευθυντής των Σερρών Ευάγγελος Τσιώτας.

Η συνάντηση, που έλαβε χώρα στο γραφείο του αστυνομικού διευθυντή, στις 11.00 το πρωί, είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε μέσα στο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών, Σωτήριος Κοτσαμπάς, συνοδευόμενους από τους εκπροσώπους του κλάδου μετέφερε θερμές ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα και ένα νέο έτος, χωρίς προβλήματα και πάνω απ’ όλα καλή συνεργασία με τα όργανα της αστυνομίας, ενώ προσέφερε στον αστυνομικό Διευθυντή εκ μέρους της Ένωσης ένα καλάθι με δώρα, που αποτελούνταν από προϊόντα σερραϊκής προέλευσης.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Τσιώτας ανταπέδωσε τις ευχές, παράλληλα όμως προειδοποίησε τους εκπροσώπους της Εστίασης πως μέσα στις γιορτές οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί σε όλα τα καταστήματα, επομένως οι επαγγελματίες θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως συνεπείς με την εφαρμογή των μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top