Δήμος Σιντικής : Πάγκος αλληλεγγύης» – Η νέα Πρωτοβουλία

laxanika-575x587-1.jpg

Στις Άγιες ημέρες που διανύουμε, το αίσθημα της αγάπης προς τους συνανθρώπους μας και της υποστήριξης μας σε ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες οφείλει να είναι ακόμα περισσότερο ορατό. Στο πνεύμα των ημερών, με  πρωτοβουλία του Δήμου Σιντικής, θα στηθεί από ένας «Πάγκος Αλληλεγγύης» στην λαϊκή αγορά της Ροδοπόλεως την Τετάρτη (29/12) και άλλος ένας στο παζάρι του Σιδηροκάστρου την Πέμπτη (30/12) με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα και κάθε λογής προϊόντα που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

Παραγωγοί, έμποροι και κάθε λογής πελάτες, θα μπορούν να τοποθετούν τα προϊόντα τους στον «Πάγκο Αλληλεγγύης» και στη συνέχεια αυτά θα δοθούν στην Ενορία της Ροδοπόλεως για να μοιραστούν βάση των αναγκών που υπάρχουν, αλλά και στην Μαθητική Εστία Σιδηροκάστρου που θα μπορέσει να γίνει η διαλογή και η μεταφορά τους προς τους ασθενείς οικονομικά συνδημότες μας.

Συντονιστής της προσπάθειας ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού Λεωνίδας Λεωνάκης που σημειώνει:

«Καλούμε όσους έχουν την θέληση, να προσθέσουν ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που διοργανώνεται, ώστε άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας να μπορέσουν να περάσουν με αξιοπρέπεια τις επόμενες ημέρες. Θέλουμε να κάνουμε μία αρχή από πρωτοβουλίες που θα θεσπίσουμε επί μονίμου βάσεως ώστε να καταπολεμήσουμε την ανέχεια που χτυπάει την πόρτα της περιοχής μας. Όταν υπάρχει ανιδιοτελής αγάπη και συμπαράσταση μπορούμε να πετύχουμε θαύματα.»

Να τονιστεί ότι εργαζόμενοι του Δήμου θα ελέγχουν τους πάγκους υπό την επίβλεψη της Προέδρου «Πρόνοιας & Αγωγής» Σταυρούλας Αργυροπούλου και του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Γεώργιου Τσίντσιου, ώστε στην συνέχεια και μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα τρόφιμα και τα προϊόντα να φτάσουν στις οικίες των αναξιοπαθούντων.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top